Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako neko ukrade milione i sada organi vlasti imaju eventualno dokaze da je on to ucinio ... to sto ga je otkucao neko sa strane i sa stražnjih vrata je bitnije nego da je ovaj lopov ogromnih razmjera i da će konačno odovarati za malverzacije ... od ministara jedne države bi se trebalo očekivati da podrže taj proces ako postoje onovani dokazi ...
Čuj jednoglasno. Pa šta rede u tom VM Sadovići, Halilovići i njima slični j*bem im sve živo i njima i onima koji glasaše za njih i onima koji ih postaviše na ministarska mjesta. Nije Špirić kriv, on je tu postavljen da razvali ovu zemlju. Krivi su oni koji su deklarativno za BH a ustvari su kriminalizirani ološ koji radi samo za sebe i svoj stranački establišment a za narod, sa čijih leđa hljeb jede, boli ih ku*ac. To su ti Sadovići, Halilovići i njima slični.
Ovaj covjek je najveci neprijatelj BiH!
pa jel UKRAO ili nije???? Tesko im palo sto ko fol nije islo po internom dogovoru. Oni se ustvari ko fol bune sto nije ispostovan INTERNI, vjerovatno usmeni dogovor. Sve je predato po ZAKONU, a taj interni dogovor objesi macku o rep... Ako se povuce tuzba, onda sve ih treba objesiti na najvise bandere u sarajevu.
Ovog čovjeka treba pod hitno smjeniti. Sa njim i sa njemu sličnim BIH neće nikad u EU. Samo neznam kako se on smjenjuje i ko ga je uopšte izabrao da bude premijer. Vidi mu se na faci da radi protiv BIH.
pa kako ce komentirati svog sefa? da je to neko drugi rekao imao bi on komentara, ali ovako se boji za svoju fotelju :-)