Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što nisam iznenađena ?
Nista od nereda u RS-u...hahahaa
to vrijedi samo u islamskom rezervatu.
vozio fiata punta 2000 godiste - prodo jer nisam htio svaki mjesec placat: parking oko zgrade pa onda gdje god odes parking, pa onda benzin, popravci mali milion, nekad i kazne jer nadju ti nesto i na kraju svake godine 500 KM registracija. Aktivno radim na tome da se iselim zajedno sa porodicom iz ove prcije
šta reći ...ništa
Gorivo kad poskupi ide sve,a mi svi gledamo u auto.Krenimo sa unistavanjem imovine politicara.Gadjajte ih jajima dok uzivaju u rajskim vrtovima,palite gume na njihovim imanjima,busite im gume bar je to lahko.Razbijajte njihove djipove.Odapnite strijele..
trebalo vam za lijekova ako Bog da
ko ce se kladiti da opet para nece biti za aftotestu
hajmo na ulice
to vrijedi samo u islamskom rezervatu.
@KineskiVolvoGeely Odluku donijelo viće ministara BiH, sto znaci da su i ovi tvoji podrzali. Bolje pripremi 15kf po litri nego sto siris mrznju.
Paraziti!!!
..platim Vam ma.mi 15pf za seks bando pokvarena i pogana!
uhljebi na budetu ukinite sluzbena vozika i eto vam 15 kf pogan nesposobna
MRŠ BAGRO SDA-OVSKA!!
dajte ljudi hajmo na proteste dok se ovo jos moze povuci
jeste li vi BALIJA i USTASE koji za SDA i HDZ glasate svjesni da ce sad sve poskupiti redom, a primanja ista ?
Ja kad sam neki dan napisao kriminalna vukojebina oni meni sicaju minuse.Svako je sretan ko je otisao ,ja ne mogu nema ko da mi pomogne.Dabogda zemljotres puko pa da idemo u tri p.... materine.
mater vam lopovosku ...........kakve su vam to reforme samo po našem džepu?
Sad će sve početi da divlja! Aferim vlado, aferim narode...