Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ponovo će Dušanka u parlamentu zaj.... stvari!!!Izađimo na vrijeme i pretvorimo ovaj protest u nešto veće!!!
JA EVO KRECEM ! NADAM SE I OSTALI !
IDEM I JA ! Nisam do sad al fakat je DOSTA! trebamo se pokrenuti mrtvaci, šta turci uradiše zbog parka!.. Rušiti vlast to je sljedeće veće ! DOSTA JE IGRE ! Igraju se životima naše djece, nema tolerancije!
PRIVREMENU, koja će trajati 180 dana, a šta poslije pametnjakovići!
Zakon o JMBG je još jedna politička borba preko leđa običnih građana. problem je što političari koji predstavlaju Bošnjake nisu, za razliku od RS i Distrikta, nisu ponudili neko alternativno rješenje dok se vodi borba oko ovog zakona.Taj idiotluk je umalo plaćen životom jednog djeteta. Zar mislite da će Lagumdžija , Silajdžić i Tihić tako lako pristati da ovo privremeno rješenje postane trajno, jer su u njemu uvrštena ta sporna 3 registraciona područja...Nisam baš siguran!
VISOKI PREDSTAVNIK ZA BOSNU POCNI RADITI POSAO ZA KOJI SI PLACEN
ma sve je ovo smijesno ima tri mjeseca i treba joj transplantacija kostane srzi a da se ovo desilo prije 100 godina ne da ne bi pokusali da je spase vec bi je bacili u potok.PRIRODNA SELEKCIJA:NAJJACI OPSTAJU uostalom ja bi volio da nemam maticni broj ja nisam broj ja sam persona
Koji si ti glupan.
I plate su im privremene... sad je plata 4000, sutra je 5000 KM i sve tako... žalosno!
vratit će se walter :) dalje znate sami šta će vam uraditi :)
to srbi namjerno rade i dodik,nedaju nam brojeve da nas manje bude na popisu stanovnistva
sto posto sve su srbi a najviše dodik.*** ti on majku vise
Narod se treba dignit i sve ih rastjerat nece ih ni policija moc obezbjedit kad velika rulja krene a sljedece izbore trebamo Bojkotovat, jer ni jedan od njih nevalja nit ce ikad valjat to su vec odavno dokazali nista se nemogu dogovorit samo koce i bacaju nam drzavu unazad dok oko nas susjedne drzave postepeno napreduju.
Ne isplate place radnici izadju na proteste, uplate place. Uredu shvatimo to u ovakvim okolnostima. Ali zar i za ovo moramo da izadjemo na proteste?? Moj prijedlog; izadjimo i smijenimo gamad i nema vise problema.
Koga cuvaju ovi policajci?! Koliko znam i njihov sindikat se bunio i trazio smjenu isti ovih supaka sto nas "ubijaju" 20 godina... Gori su od rata! Ujedinjeni, pa revolucija!
Moramo ih natjerati da rade svoj posao,ovako trebamo izadji svi da jednom pocnu da rade svoj posao,najveci neradnici u drzavi su oni,a redovno primaju velike plate.
Prpa guzi
Aj Riki Martine
Sarajlije sad se dokažite, na protesteee ne dajte im da izađu dok dijete ne dobije matičnog broja!
Haj da sve izadje na dobro, valjda!?
#svismomibelma Molim vas ukoliko imate Twitter sve pratite putem ovog hashtaga #svismomibelma te da se tako bolje organizujemo #svismomibelma