Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se i vi volite baviti glupostima, ako se Dodik slomi oko toga i moci ce ! A niko se ne bavi recimo sto je Sebija doktore rastjerala i sto nema ko vise ni da uci djecu ?
inace realne teme - Svemirski program BiH , slanje covjeka na mjesec do 2025 -NATO pored Dodikovog jasno ne - Zna li iko i jedni investiciju koju je Denis donio u BiH ? a koliko je para potrosio na putovanja ?
Posto od ovoga nema nista jer su Srbi jasno rekli NE! Mozete se igrati na slovo ; -Slanje covjeka na mjesec -Nosac aviona u Neumu -Hipersonicni projektil u namjenskoj -Avioni 6e generacije -Vrsenje minijaturizacije MIRV nuklearnih glava i preciznost istih -Sudaranjem cestica u Veliki hadronski sudarivač u Laktašima To su vase teme ...nedo Bog samo jos da je bilo 2 Edina G. u isto vrijeme drzavu bi paralisali
A Sebija sto rastjera doktore, profesore ko ce vise djecu da uce, imam par prijatelja samo vade nalaze pare im uzese a pojma niko nema sta ima je ? To nikoga ne zanima, mostovi se ruse nema vise inzenjera ....a oni u oblacima ...
a ša je sa budjetom? Mene strah da borci ne blokiraju raskrsnice, a moram na Eyof...... ? :(
Bez pristupa NATO nema pristupa ni EU upravo zbog situacije u BiH. Nece niko drzavu koja se ni oko cega ne moze dogovriti a podgrijava tenzije. To zna nase predsjednistvo al ono sto ne zna je da glasaci da ih kazne ako ih prevare u vezi sa pristupom EU ,kako god kazne nece izbjec .U svakom slucaju im je bolje da saradjuju sa NATO i EU nego da ih vuku za nos .
tehnicki dokument koji nema potrebe da bude ni na vijecu ministara .. niti bilo gdje, samo ga Ministrica posalje Nato ..
Bez batine to nece ici...
💙💙💛💛💛💛💛💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💛💛💛💛💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💛💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💛💛💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💛💙💙💙
opet ce srbi sjebat
stvara se evropska vojska.nato se gasi
Daj Bože. Dok je Vlaha biće i sranja
ima vlaha i muslimana, vlasi su narod.