Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu turci sve krše lome,sve srbe će da polome.Oj srbi nemojte se kriti,svi ćete zaklani biti.Nasa sablja to je od Allaha,da imate bolju te je velika šala.I dok vi placete i molite turci ce vas karati,jer vi to volite.To vole mame i bake vase,vrucom spermom obraze da kvase.Oj srbine nemoj plakati,vaši preci ce vas opet kakati.
POMORI DJECE OPKOLJENOG SARAJEVA OD 1992-e DO 1995-e GODINE (UŽA SPECIJALNOST VUČIĆ-MILOŠEVIĆEVIH STRUČNJAKA): Neovisno od vjere, nacije, rase ili potomstva mješovitih brakova: Oko 40 masovnih umorstava (najčešće trenutnim faširanjem detonacijama i gelerima minobacačkih granata kalibra 120 mm), te oko 150 pojedinačnih ubistava (tipično odstrijelom pomoću snajpera).