Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Vijece ministara=organizirani kriminal! Trebali bi krivicno odgovarati za zloupotrebu sluzbenog polozaja kod zaposljavanja!
Postavlja se pitanje hoce li se sada medjusobno pohapsiti
@Moderator neće jer nisu kriminalci nego hostapleri... 😜
Kriminal cvjeta kao nikad.
Vijeće Ministara na čelu s dr. Denis Zvidić su sistem sigurnosti ažurirali na visok level sigurnosti kroz ovo usvajanje tako da je biti kriminalac veoma teško a ako ostali se držali pravila, iskorijenit ce se kriminalne radnje.
vijeće ministara jeste izvršni organ organizovanog kriminala u bih
haha hahah pa organizovani kriminal je u vasim redovima to je korijen organizovanog kriminala Bakreni Covic Dodik pa ostali kako se granaju. To je naj veci organizirani kriminal samo sto drzava nema muda da pokrene sudske procese.
Hajd da vidimo hocel uspjeti haha
mozda...ja sada biram krevet...
Službeni naziv strategije je "samouništenje"😊
Od sutra ce da idu..Od sutra cu da upisem ovo dvoje u skola.
šta treba radit .. . ...
Znaci strateski su se bolje organizirali, blago nama....
Svaka čast eno jednog na poljinama , drugi u nekoj kafani u Laktašima.