Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok je ovaca nece falit vune
Razlika izmedu stvarne cijene 1.1 € i cijene u ugovoru od 8 KM je 5,8 KM Prosta racunica 5,8x 5 000 000= 29 000 000 KM to je visina tala izmedu dobavljaca i narucioca cipova
Da bar mogu sa ovim čipovima švaleranje reducirati.
i sta ce biti nakon rasprave....pojeo vuk magarca i pare
dokumenti su oteti iz nadležnosti MUP - ova gdje se predaju zahtjevi za iste, Vijeće Ministara je omogućilo IDDEEI da sklapa štetne ugovore, formira cijene koje isto Vijeće usvaja, na štetu građana. Usvojena je na V. ministara, raspodjela dobiti od dokumenta gdje IDDEEA uzima veći dio. Omogućili su civilnoj agenciji da ima najveću bazu podataka građana u BiH. Puno veće od svih policijskih. Odigrana je jedna maestrala igra u maniri najboljih režija. Svaka čast.
Kod ovih sa čipom od 1,00 € vas mogu legitimisati samo pet puta, onda čip crkne i morate po novu ličnu ;)
CITAT: pet miliona komada ličnih karata Ako lične nisu davali i cukama ispade 1,3 miliona ličnih višak ? Po 8 KM to je 10 miliona KM. A BiH ima 3,7 miliona stanovnika. NEZVANIČNO !
koliko je jos broj onih sto nisu ni vadili nove licne
@BLADE8 KAko će se ba građani izgubit 30% ličnih karata ? Da se pod izgubljenim ne vode one kojima se izlaznost na izbore uvijek dopunjava na nacionalnim strankama potrebnih 50% ? HAJMO MALO SIPA ULETI !
Dobro utro Kolumbo! K o n a č n o! Bez žurbe, imatte vi novac baš vas briga za sirotinju. Opravdala bi ovo zakašnjelo i presporo reagovanje kada bi donijeli odluku da je cijena preko svake mjere visoka i kada bi svima koji su do danas izvadili ličnu kartu vratili razliku novca. Ovako, sve je ovo farsa kiao i SVE OSTALO U FEDERACIJI ODNOSNO BOSNI I HERCEGOVINI! PAMETNE GLAVE??
Polako vi to sve, nigdje nam se ne zuri.U medjuvremenu uzimajte nas lopatom ko sto smo i navikli.
ma ja... ugradi ovog ugradi onog i eto te sa 1,1€ na 8KM
Kako naz guze, a mi ko ovce.