Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prijedlog odluke o najmanjem iznosu sredstava potrebnom za izdržavanje stranca za vrijeme namjeravanog boravka u BiH". bas neko misli ostati u Bosni.
URADITI ONAKO KAKO BOG ZAPOVIJEDA: Takozvano entitetsko glasanje je mehanizam koji ometa civilizacijski razvoj naše domovine Bosne na taj način da nekih 20 % sljedbenika genocidnosti bude smetnja za 80 % ljudskih bića. Ukunuti obavezno sranje od takozvanog entitetskog glasanja koje je definitivno anahrono, destruktivno, zastarjelo i prevaziđeno.
odlučili su da poštanske marke budu ko oslobođenje, s likom bakira, sebije i alije
hoce li bit ista jeftinije?
hahhahahahahaha :) Dobar dobar :)