Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja imam vikendicu u Rs i dosta zemlje,naselio bi migrante dzaba ghaahahahaha pa kad Dodik nece vojsku na granicu imamo mi pametnije redanje,nije nego ce se Srbija rijesit migranata I nama ce in gurnut,samo ovako i ne treba vojska na granici a sta samo da ih gurnete samo u bosnjacke Kantone eeeeee bogami nece moci
@libero kad nece oni da se suoče sa problemom samo cemo tako,dat cemo im zemlju evo ne samo ja nego ima tu u tom mjestu da se naseli koliko hoces ljudi,pa ja kad nece vojsku na granicu I nece izbjeglice imamo mi ljepsa rijesenja,poklanjat zemlju po entitetu Srpska koja je u vlasnistvu muslimana pa ne mora vojska stitit granice-DA POSLUSAMO DODIKA.
Ma nije hića samo lagano.
Ovo je samo prva tura migranata. Mi nismo svjesni da smo svjedoci civilizacijskih istorijskih promjena koje dolaze. Rat u BiH ce biti zanemarljiv kada se dese ovi istorijski procesi. Zato nemojte se dzaba klat oko nacionalizma, svi su izgubili rat, i ljudi su dzaba dali zivote u ratu 92-95. Ko moze nek bjezi na zapad, ovo o cemu sad naglabate SDA, Dodik, drzava, stranke itd... ce uskoro biti dio necije smijurije koju smo mi zivjeli onako uz quratz kao neki mali divlji narodi na Balkanu.
Pola VM su imigranti koji su dosli iz raznih vukojebina i zauzeli fotelje
nemojte žuriti.... polahahakooo
U posjetu pozvali migranta sa virusom da im objasni sve detalje ... hehhehhehe
pa i u vijecu ministara ima migranata...evo npr. radoncic je migrant iz crne gore...