Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosta Svilaj se gradi na pola Teritorije Hrvatske i pola BiH . Iznad rijeke Save kojom ne mogu ni barže sa naftom a kamoli tankeri sa ukapljenim plinom. Da ne bi mogli u NEum pobrinula se Hravtska Pellejškim mostom. Izgradnju projekta je platio zamjenik minsitra prometa i komuniacija BiH Hrvat po dogovoruisa Hrvatskim minsitrom novcem OD MOSTA NA ČIOVU. OVdje još samo može da se RAZGOVARA SA SIPOM nakon uhićenja Saše Dalipagića pomenutog zamjenika minsitra !
Ma mozemo mi kur-cu svirat, oni ce ga napraviti... nek BiH posalje mornaricu da ih sprijeci... ja jesmo nakarada od drzave u PM... ovo se jedino moglo preko EU rijesiti da su rekli da ce dati dozvolu kad udje BiH u EU...
Naj vece dostignuce nasi politicara su sahrane i djenaze,a i psihicko ubijanje naroda sto osta jos ovdje.Ovo su krupna pitanja za vas,ali sreca nije vase da o tome mislite..
Sto se prave da su neko i nesto,a nista se tu nas ne pita.Ovo su projekti od znacaja za EZ i tu nema pogadjanja.
Ovo je projekat od znacaja za NATO... BiH odnosno Neum je jedini grad na sredozemlju koji nije pod NATO kontrolom... kad su vidjeli da BiH nece u NATO odlucili su se da nam zatvore prilaz fizickim putem... sad i ne moramo u NATO sto se njih tice...
Zali Boze para za to sastancenje,sta ti to vrijedi Zvizdicu kad te Covic ne yebbe ni 2%.Hoces li hrvatske ministre bar ukorit' sto nisu glasali za "transportnu zajedncu" ili ces ko krme supljirat'!?