Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nam u Federaciji zakrpljeno, samo krpimo, krpimo, krpimo a narod u permanentnom strahu za ,,sutra,, penzioneri 5 godina strahuju za bijednu od penzija zar BAKIRE nisi kadar naći ljude koji su sposobni a ne podobni. Od podobnih samo ti hajruješ NAĐI SPOSOBNE ljude pa da svi u Federaciji hajrujemo. Daj bar jednu stvar riješite dugoročno a ne sve privremeno ovdje su dugoročne izgleda jedino SIROTINJSKE NARODNE KUHINJE BAKIRE NIJE ZA PONOS JA BI SE STIDJELA, pa ili bi riješila ili otišla
Nista ja ovo ne kontam :0
Isprosise uhljebi plate,nevjerovatno,jaukanje je urodilo plodom,i kako su prenosili papin dolazak i eurosong!Pa nek' im papa i Fudo Marjanovo isplate plate a ne sirotinja kojoj namecu poganu Sanelu Prasovic sa SDA intervjuima 20".
ja nezz ko to uopste placa
Nedam, kad znate krasti, stvorite pare, ali ja vam marke nedam, budite zahvalni i PDV i ostala sranja sto vam dajem