Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni ovaj broj je vrlo bitan i isto ga treba spojiti sa centralnim policijskim operaterom tako da su istovreno obavjesteni i hitna pomoc i policija i vatrogasci
Sve je to divno i krasno, ali kod nas kad direkt zovnes hitnu treba im 20 minuta da 500m predju, a ne kad zovnes neki broj koji treba da proslijedi dalje na hitnu.
Hvala Bogu pa i oni skontali da smo i u tom mimosvijet.
u RS referndum u vezi ovog broja...
Ovo je kao neka vjest kao nesto rade !!! Koji odron od drzave i poloticara jos malo ce predstavljati javni wc kao neku fabriku da su otvorli..
Ma daj! Stvarno! Pa to je fenomenalno! Ovo ce promjeniti sve!
Nista pametnije