Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vas briga, ne brinete vi ni o ovim što su u Federaciji a boga mi nećete brinuti ni o ovima koje nam vrate, vi ste posebni i jedinstveni u neradu i neznanju. Vama neće manjkati kada bi se u Federaciju sručilo i 500.000 i više građanja, kao da to vas dotiče, znate vi šta radite. Eto vratiće nam preko tri hiljade građana, kakva vijest, jadna im je njihova majka kada se vrate u ovaj džehenem.
Predsjedavajući Bakir od kako ujedini Srbe,nigdje ga u medijima? To što je Baki uradio svojom odlukom da- Srbima u Republici Srpskoj- kroji kapu,nije ni vladikama Kačavendi,Jerineju itd pošlo za rukom,u ujedinjenju Srba. Bravo sine Bakire,kazno za naš Bosansko Hercegovački (Bošnjački) narod,koji je svakako na izdisaju.Al najvažnije je da si doveo Zukićevu hanumu za direktora vakufske banke,a ista ta hanuma krivotvorila "svoju" diplomu,provalili,cinkarili je Srbi!!!
Woooowwwww Olaksava se budjet Njemacke......samo hebeno za Baketa "zutog" ehto jos socijalaca :)))))
Đubrat ti ljudi su otišli zbog vas jer ne rade, nemaju šta da jednu, nemaju struju i sl. Dok su gore bar im je to obejzbijeđeno. Otići će mnogi dok ste vi na vlasti i slični vama. Pu !
Zalosno je ovo, nigdje nije lijepo kao kad si kuci svojoj i imas posao i pristojan zivot! Nekad me uhvati nostalgija za kucom, ali onda se sjetim zasto sam otisao vani i naljutim se! Politicarima i onima koji su pokrali BiH zelim sporu i tesku smrt!!!
tacno niko od svoje kuce ne ide zato sto mu je dobro nego zato sto ne moze naprijed.............
jadne Bošnje, moraju nazad u 23,7
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a taman se vroj nezaposlenih smanjio na birou... bakir kajmak kupio... i to ga snadje
Skidaju ljude sa biroa, sad nemaju ni zdravstveno...
A Nazif zlatni medo ???
Bošnje nije vam Nemačka Deda Mraz
2013. ste pokazali svetu koliki ste krvnici kada ste prebili i opljačkali Deda Mraza u Sarajevu