Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja smo mi stoka jadna...sad dajemo guzice i sve ostalo da budemo pokorni onima koji su nam u ratu uveli embargo i koji su nam produzili rat na 4 godine da nas sto vise pobiju, a uvodimo sankcije Iranu koji nam je u ratu poslao sve sto se moglo poslati samo da prezivimo...pu stoko prodana bjedna
Ja mislim da bi ti najvise volio pristupit nekoj teroristickoj organizaciji sa bliskog istoka za koju Bakir kaze da je dobra jel tako ????
Pitanje: kako se pristupa fašističkoj organizaciji tzv. "EU" i papinskim križarima tzv. "NATO"? Odgvoor: voljom suverena i referendumom naroda. pa ko je onda vas ovlastio u tri p.... mat.erine da usvajate bilo kakve zakone o tome kao da već imate sve papire????????????
Masala danas su bas imali posla :)
... a nama će biti sve gore i gore.