Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za Vladu: Nabavio sam konja za vlastite potrebe, da li ćete uvesti akcize na sijeno ako to postane masovna pojava.
SKANDAL; Srpska prestala OTPLAĆIVATI KREDITE MMFu koje je dobila za razvoj !! Razvoja svakako nema, a ima potreba u budžetu za Miletove lobiste u SAD, putovanja u Moskvu i novi helikopter Srpske ! A kako pare MMFu BiH moraju bez pogovora uredno vraćati, Penis i Bevanda na ideju da se udare akcize na GORIVO !.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49025/sema_za_krpljenje_budzeta_rs_a_do_sada_nije_vidjena_vlade_rs_a_naredila_irb_u_da_preusmjeri_pare_na_rachun_trezora.html
To je projekt pljačke, nema niko mandat ! Osim SIPE da vidi šta su autori htjeli zdipiti, kad i kako ! Imaju vladu mogu donijeti zakon o koncesijama, pa nek se skinu nama sa akcizama. Ko ima para i potrebe nek se vozi koncesionaru po autoputu !
Po informacijama gorivo će biti jeftinije za 5 feninga, a izgleda ako se dogovore ide gore za 15 feninga. Biće to dvije lijepe informacije u dva dana.
Nedaj Bakire da se dogovore, nek propadne aranzman sa MMF-om i nek cetntitet bankrotira.
ma ja, samo nek komšiji crkne krava.... makar i mi hljeba nemali jesti
A to FBiH nije potreban kredit ?
Kolika je kvota da ćete to dogovoriti?
JEL VUJOSEVIS SELEKTOR BiH,
express donosenje zakona !
I da... krecemo... da nas opet lupaju lopatom po glavi!!!
De nesto pametno usvojite da vise ne hjebete ovai narod manite se akciza.Trebamo krenuti sa unistavanjem imovine politicara nema druge dragi narode..!
@mirsogm svi u napad jean je Hase
Samo vi izazivajte proteste!
@ganciifinci gdje? Na klixu!!! Ha ha ha
ništa od protesta