Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori ste od cigana samo prosite, kome onda idu pare od poreza od akciza, imal naš budžet marku slobodnu osim za vaše plate i klepanje imaginarnih tendera
Drugim riječima, od Hrvatske se očekuje pomoć
Sve vam hebem ni jednog kanadera nema al ima Vijeće ministara od trideset tovara . Dajte im sada brentače i neka gase sranje.
Nacionalisticki kriminalci su pokrali i potrosili milijarde a da nisu obezbijedili osnovnu opremu za gasenje pozara u BiH. Lopovluk i prica o nacijama a nista o zdravstvu, skolama, zastiti od pozara, ekologiji ......❗️ Kod svakog veceg problema prose preko granice!
Propagandni clanak za Radoncica! Nevjerovatno koliko se “goUsera” odjednom pojavi sa pohvalama za Radoncica! Da nije smijesno bilo bi zalosno!
Bravo za ministra Radoncica👍
Ministre,da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti.Svaka Vama cast.
Ministar Radoncic jedini radi neophodno je da se i drugi ukljuce
Ministre Radoncicu svaka vam cast svaki dan imate konstruktivne sastanke i prijedloge.
Svi se skrili u misije rupe samo Fahro produktivan.
Samo Radoncic i njegovo ministarstvo izgleda radi.
Veluka podrska ministru Radoncicu za njegov rad i zalaganje
Podrska ministru Radoncicu
Sbaka vam cast, pored svih problema jos nas je i ovo snaslo a vi uspijevate naci rjesenje bez obzira na krizu. 👏
Cigani, samo se znate svađati i prositi.
Koja rupcaga od drzava a narod jos gori jer glasa za iste
Podrska ministru Radocicu. 👏👏