Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan Nefić PR sarajevske policije koji se oblači kao čikaški gangsteri iz tridesetih (ne slučajno) dao prisegu članu predsjedništva BiH čija se kancelarija nalazi u UKC Sarajevo. TIme je vlada proradila. Pojašnjenje: Čović i Ivanić imaju dvije kancelarije predsjedništva u stonim gradovima naroda, a Bakir je svoju drugu kancelariju prepustio jačem spolu svojoj porodici Sebiji, te ko bilo šta predstavlja dolazi njoj i pada joj pod noge, KO na seždu !! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=24193
a đe ste teletabisi , niste vi ni za tabi kreme.
Ja ipak mislim da ovaj Jusko ne ispunjava uslove nije bio u zatvoru tako da nemoze biti ministar
divno, kad se sad i on "razleti" uzimat....
Koliko li su Dova i Ocenasa odradili, pa mozda i bude sta od VM! :)
hahahaha https://www.facebook.com/1610190039306692/videos/1610784822580547/
a ja rekoh zovu sipu da provjere kojim putem su pojedini ministri od predratnih kokuza postali multimilioneri
Ne moze SIPA (niti bilo koja druga sigurnosna agencija) nista na svoju ruku raditi nego samo po nalogu Tuzilastva ili po pozivu druge sigurnosne institucije. Ako znamo da Tuzilastvo drze stranacki ljudi vec 25 godina, onda je jasno zasto velike ribe niko nece procesuirati.