Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja negodujem sto ne mogu vani...
Bake dominator, yebbe ne vadi A ovi pljuvaci, botovi SDP/NS i FGR olos pogledajte kako se vodi drzava. Pogledajte i ucite kako se donose dobre odluke. Vi ne znate nista raditi osim pljuvati po SDA, dzaba vam mediji i botovi, narod je uz SDA.
Kao i obično , jadni Bošnjo pročitao samo ono "bez predstavnika RS" i odmah opšta radost . Nije Bošnjo pročitao da se budžetom odobrava povećanje plata za budžetaše od 30.000.000 KM , da se nabavljaju novi automobili , novi namještaj ... Nije Bošnji bitno što nema testova za korona virus , nije mu bitno što BiH nema respiratore , ali mu je najbitnije što je budžet usvojen bez predstavnika RS ...
@lajavikrelac pa procitaj da se to povecanje plata odnosi na oruzane snage bih i granicnu sluzbu pa onda komentiraj, ne mora odmah biti za plate ministara i ostalih budzetlija
Narod da sadi u dvorištu a vi ce te milione od donacija uzeti e nece moci
Privrednike koji imaju milione obavezati da odredjenu sumu moraju uplatiti za nabavku testova.
G E N O C I D SVAKI drugi srbin iz rs-a, je direktno ili indirektno inkorporiran u GENOCID- KASAPLJENJE.
Znamo mi šta su ministri iz RS predlagaliDa se smanj ibuđet BIH da bi se povečao buđet RS da se obustavi kupovina automobila što je za pohvalu al RS ne odustaje od kupovine helokoptera i aviona.......u šemu je fol.....Kreni kresanje od svoje kuče pa pram vrhu.....
Ako je glas Srbina ujedno i glas razuma prilicno je jasno ko je koga opet zayeb'o.
samo im treba plate zamrznut 2-3 mjeseca da vidite ko voli bih ko lovu ,,,
Bogami ako se ne naprave drasticne izmjene u budzetu, oni koji prezive Coronu umirace od gladi. Nije vrijeme za nacionalno prepucavanje, gori pod nogama i nama i njima isto. Koliko mozemo da zivimo ovako? Mjesec? Dva? Ne moze budzet da se planira kao da je sve u redu. Ko nema kapaciteta to da shvati, bolje mu je da mudro suti.
Kakve plate kakva auta.
i hoce da smanje plate javnom sektoru... ovo nema ni u ruandi... dobro ce se nahapat, zato sebi "smanjuju" plate
Vijeće ministara BiH bez predstavnika RS-a usvojilo nacrt budžeta na nivou države??? Znači " bolji" i manji entitet netrabaju novce? Federaciji ostavljaju sav ovogodišnji novac?
Pa možete kasnije napraviti rebalans a sada staviti moratorij na povećanje i druge sada nepotrebne, troškove.
Naravno mujage ce uvek biti uz svoje, uprkos tome sto ih pljuju zbog ovih stvari koje je naveo Tegeltija. "U budžetu BiH je predviđen rast plata od 30 miliona KM. Planiraju se nabavke automobila, zgrada, namještaja. U vremenima krize prioriteti bi trebali biti drugačije posloženi", kazao je Tegeltija.
Kakve nabavke auta, kakva povecanja plata? Na 3 000 000 nas ima 140 respiratora u citavoj bih, brasna nee mozes kupiti nigdje? Ali to je ta politicarska vrsta, daj da me sahrane u pasatu najnovijem i punog đepa kesa.
Znači sve ima, samo usmjeriti kako treba - nema dizanja plata do daljnjeg, nema nabavke vozila, kompjutera i ostalih gluposti koji mogu još godinu potegnuti, nema službenih telefona preko 100 KM max., nema odvojenog života (to je život koji ste izabrali), nema vozača za sve koji imaju vozačku dozvolu, i max plata ko u Danskoj - 3 prosječne plate u državi !! Pa ćemo vidjeti koliko će se vas klošara baviti politikom, i koliko će vas ostati tu gdje jeste.