Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce hladno niko nece izaci.
ovaj put policija nece stediti pedrek koga uhvate tesko njemu.ja ne kontam provesti pet godina u zatvoru
Za*** ste se SDA puleni, đaba minirate proteste, bice ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mirni protesti nista promijeniti nece,ne pozivam na rusenja i paljenja daleko od toga zaista..Vidjelo se na proslim protestima koliko je ljudima stalo do boljeg zivota i promjena,ferhadija puna ljudi,baste pune kafica se ispija,nije to moj problem meni je dobro heh..
Dok su god protesti politicke pozadine nemogu uspjeti,jedino da radoncic stane na celo....
jakako jakako......ti protesti vikendom uvijek daju dobre rezultate :D:D:D E moji vjećnici iz reda građana........daj bože da vas se desetak skupi.
Identična pitanja je jučer u emisiji Telering postavio izvjesni Šćepo. Nešto mi ovo vijeće tukne na sbb. Možda griješim a vrijeme će pokazati sve.
A tukne li ti slucajno na 560 hiljada nezaposlenih? Ili na mozda radnike konjuha dite i drugih. Tukne li ti na 20 godina kriminalne SDA politike. Tukne li na najnize penzije u Evropi? Tukne li na politicka ubistva ili na zadnju zemlju u Evropi po svemu? Tukne li na Bakira kriminalca? Tukne li na 100.000 zaposlenih za 4 godine? Tukne li na nacionalizam i lazna oobecanja? Tukne li tukno te Bakir dabogda u taj mozak retardirani i uhljebljeni.
Ne dao ti Bog da budes uhljebljen kao ja. Ja sam protestvovao prosli put i opet cu ali zapamti ako namirisem ijednog scepinog smrada u blizini to za mene nece biti slucajnost. Ostajem pri svom stavu. A Bakira kad toliko spominjes, stavi brate njegovu sliku u dnevnu sobu i gledaj.Mene to ne zanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakvi mirni protesti :) pa nije ovo njemačka ili belgija, ovo je Bosna i Hercegovina, zemlja korupcije i nepotizma....zemlja sa debilskim političkim uređenjem....itd itd Što se mene tiče, kao poreznog obveznika koji uredno ispunjava svoje građanske dužnosti, ja dajem zeleno svijetlo da se polupa sve što sam ja platio...i da se prebiju političari kao i da se ganjaju njihove porodice koje žive ko begovi To je već nešto, a mirnim putem ne možeš ni guzicu obrisati....U BiH se nikada nisu rješavale stvari mirnim i normalnim putem...zato i živimo u ovoliko usranoj zemlji... Ali ovo će biti još jedan pokazatelj koliko je narod u BiH glup....preglup jer neće ništa od toga biti...pogotovo ako mislite da će političari koji sjede i kradu 25 godina da nešto promjene....
Tako je prijatelju. Najbolji komentar do sad. Samo po uzoru na Rumuniju kad je svrgnuto ono đubre od Čauseskua. Pola miliona na ulice,nema nam druge. Treba požuriti, uskoro nam neće ni to pomoći
Kako je moderator brzo skino ovu vijest, a umjesto nje stavijo Ainstajna i papu, sramota.
Prije nego sto pozivate na mirni protest navedite jedan primjer na balkanu gdje su se sa mirnim protestom otarasili govana na vlasti. Mirni protest je sviranje qurcu. Mozda bi mogli nesto da promene u nekoj normalno zemlji, Danska, Norveska,.. a u balkanskim vukojebinama nema sanse. Iako je jasno da ne smijete pozivati na oruzani protest, jer informbiro radi kao nikad do sada, cak im i najnoviji watson sistem kleca od spijuniranja.
Znaci ti ces da se dizes kod kuce, da bi pomogao radnicima i zahebo politicare.
Kolko ce ove godine biti dnevnica? Nemaju jednog pismenog covjeka da im bar pravilno napise ove budalastine
Ne kontam, protestvovati dok su vlade u fazi konstituisanja????protiv koga???'Protiv ovih što idu (sa ili bez protesta) u roku 2 5 15 dana, ili protiv ovih što dolaze???? Kada se protestvuje treba neko stati ispred protestanata ko će reći protiv koga, što i dati plan za riješenje problema,.....sve dok se ovo ne ispoštuje ja više nikada ni na jedan protest ne idem....... 1. Želim da znam ko me vodi 2. gdje me vodi 3.kako će me voditi 4.ne želim na silu preuzimati vlast 5. jedini put je masovnost i vanredni izbori 6. izbori bili prije mjesec, samim tim 2 godine (ili barem godinu) pravo bilo šta tražiti
*nemamo pravo...
Narod je blesav, umjesto što su palili administrativne zgrade kantona, općina, gradova, zgradu Predsjedništva, trebalo je paliti njihove "mukom stečene" vile, vikendice, luksuzne limuzine i ostalu nezakonito stečenu imovinu. Trebalo je udariti tamo gdje ih najviše boli. Nemojmo ponoviti istu grešku ovaj put.
Od vila napraviti centre za nezbrinutu djecu, a ne palit. Zapalit treba politicare.
Hoće li protestvovati ahbabi iz BH Telecoma, Elektroprivrede, Željeznica i Autocesta i dr. stranačkih kasica prasica? Sumnjam nešto, oni su creme de la creme :)
U cemu je svrha,skines jednog lopova da bi dosao drugi.Ono malo postenih ljudi sto ima u strankama nisu nigdje napredovali,neki su vec i izasli iz istih. Stavise,s obzirom na lopovski mentalitet,siguran sam da bi i vecina ovih sto protestiraju isto radili.
Ja sam jedino da se smanji administracija , da nema toliko govana
Jednostavno - izađete li i napravite belaj opet, ima nas koji ćemo izaći s druge strane. Pa ko koga stoko jedna.
Pusi ga i ti a i ti sa druge strane a i ti koje ti cuvas
Ako cemo realno sagledati situaciju iz drukcijeg ugla onda vidimo isti redoslijed dogadjaja kao pred prosli pokusaj drzavnog udara 7. februar. Znam da ce mnogi reci kako pretjerujem sa ovim komentarom i pucat ce dislajk. Ali ovo je rezija kao i holivudski film. Narod mora sprijeciti pljackanje i paljenje drzavnih institucija. Ako smo branili 92-95 od agresora onda treba i od ovih sto nemaju sta da jedu a imaju fb profile i racunare preko kojih pozivaju na rusenje drzave. Ako nemaju da jedu odake im dobro napravljeni transparenti, nove zastave sa logom plenuma, otkud im pistaljke i megafoni, nije ji to besplatno. Ovo nije patriotizam i ne sakrivajte se iza ljlijana. Sa ljiljanima su ginuli pravi borci i djeca. Ljiljani Jer su oni simbol drzave koju rusite. Ne izlazak na proteste je patriotizam.
Ne izlazak na proteste, znaci da si uhljeb zadovoljan sa trenutnom situacijom i da ne zelis promjene.
Slusaj decko tu SDA pricu o drzavnom udaru mozes tamo po vasim sastancima mladih muslimanima podvaljivat. Odjebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SBB ako nisu veci lopovi od ovih sto su na vlasti onda su u najmanju ruku isti, znaci s konja na magarca, a pod njihovim pokroviteljstvom ja necu zvizdat i okupljat se
I ti si iz SDA pusi ga i ti
Ako je takva kultura SBB i najvjeceg graditelja u BiH poslije Gazi-Husrev bega onda sam sve samo ne SBB
Molimo sve ljude da izadju na proteste kako bi SBB konacno usao u vlast jer na izborima ne mozemo da udjemo pa daj bilo kako. Fahrudin R.
Pa dragi William-e imali ste izbore i sad ako se nekome ne svidja treba paliti zgrade. Smjesni ste idi ispred tornja pa trazi sebi posla kakvog.
Ja sam u privatnom sektoru i uzivam u svome radu u svojoj toploj kancelariji a ti i ovi tvoji sto palite zgrade po Sarajevu nanosite direktno meni stetu jer svi bjeze iz Sarajeva kad palite zgrade. Zapalili ste zgradu opcine Centar koja nema veze ni sa cim jer bi i tvoj gazda Fahro tu sjedio kad bi ga pustili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)