Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ih počeli ko Incko.Zabrinutost.
Zabrinio se o svom raćunu
@DrynskiSorabKingdom U BiH je miroljubiva interpretacija islama.Svijet to cijeni.Više smo mi potrebni Europi nego oni nama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Rezolucija je uglavnom podrška hrvatskim zahtjevima i šamar bošnjačkoj politici. Načela federalizma,decentralizacije, legitimiteta zastupanja te konstitutivnosti naroda i njihovo pravo da izaberu svoje legitimne zastupnike u Domu naroda. Pored svega još i poziv da se osigura emitiranje javnih medija na sva tri jezika
u prevodu sve za sto se zalazu bosnjaci nas pomice naprijed, dok nas srbi i hrvati guraju nazad
"Žaljenje je izraženo i zbog dominacije nacionalističke retorike, naročito pred izbore. Mora postojati nulta tolerancija za govor mržnje ili slavljenje ratnih zločinaca."
Gospođo Evropo, ti si na dobitku svakako, dobivas VSS djevojke i momke, obrazovane, pametne, poliglote...
Nažalost, naša surova realnost...
⚜️DRŽAVA RBIH⚜️ JER VAM VALJA VEZAT KONJA GDJE VAM AGA KAŽE! https://youtu.be/LTs1v7vSPz8
Ne znam kakav napredak oni vide
Dodik je jedino u pravu da Incka treba otjerati. To je kralj uhljeba.
Koji napredak siromasenje drzave i gradjana BiH zbog interesa bjelosvjetskih mocnika.Jos cekamo prodaju telekoma,elektroprovrede,vodnih resursa...E serem se ja taj napredak!
EU sve čini kako bi državu BiH od 3 miliona ljudi onesposobila da revitalizira i izgradi privredni sistem zemlje prije svega sektor proizvodnje. A u tiješnjoj saradnji sa npr. Rusijom, BiH bi podigla svoj privredni sistem i obezbjedila 100% zaposlenost i udvostručila GDP za 3-5 godina, a u EU neće ući ni za 20 godina, a ako bude ušla prethodno će biti opustošena i ljudskim i privrednim kapacitetima, odnosno prethodno će biti uništena zemlja. to je to pa izvolte ...
Jednom rijeci necete nikad uci i vozdra...
u prevodu libo nas ba racku za vama ;D
Bosna i Hercegovina ce uci u Evropu kada udje i Turska. Sto za neupucene znaci - nikada, na zalost.
@CK-KPJ nije to europska unija. To je katolicka unija. Rimo Katolicka.
KOLIKO SU ZABRINUTI, PLAŠIM SE DA IM NE PUKNE ŽUČ
Ko ode iz bih ne zelu nu u tabutu da se vrati
I ovi počeli trolati ...