Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle ce vise srpski fasizam, hegemonija barbarije i gobelsove retorike sirenja mrznje prema drzavi BiH-i, Bosnjacima starosjediocima drevne Bosne srpski fanatizam koji je patoloski ruski sindrom genocida i etnickih ciscenja VISE TERORISATI drzavu BiH-i u njene gradjane UZ SUTNJU I PODRSKU EU-E, OHR-A i ostalih medjunarodnih institucija i drzava clanica UN-a.....?! Dokle vise srbo diktature i srbo fasizma i opstrukcija demokracije kojima vec dvadset godina diriguje SANU etablisment sprpskih ratnih zlocinaca na celu sa dobricom cosicem i danas borisom tadicem. Bosna i Hercegovina IMA SVOJ LEGITIMNI I JEDINI USTAV USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, koji je garant PRAVE DEMOKRACIJE a ne DAYTONSKE FASISTICKE DIKTATURE IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA ! SAMO TREBA OGLASITI USTAV REPUBLIKE BIH-e VAZECIM PRED SVIM INSTITUCIJA SUVERENE DRZAVE BIH-e ! Daytonski Sporazum NIJE USTAV VEC SPORAZUM to JE TO! USTAV JE DRZAVA A NE SPORAZUM !!!!!!
Mogli ste nam bar reci o kojim se to stvarima radi, i koja su im to prava imena...Cudno je ovo informiranje na sarajevo/x...
znal se ista dokle su nasi u barazu stigli ...