Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad srbi i bošnjaci imaju svoj kanal zašto ne bi imali i hrvati što veći izbor to bolje za gledaoce
Iskopaj jedan kanal i izadi iz BiH i rijesen problem
Rudonja nema pametnijeg posla Uspio je izgraditi puteve, koridor Vc, digitalizaciju TV, a da bi jos vise popravio sliku BiH fali mu kanal na hrvatskom jeziku. Kako ce to ovaj jadni i napaceni narod platiti. Ima li Rudo podatke koliko mu hrvata placa pretplatu. Nazdravlje Rudo, Dok to uvedete svima ce biti bolje
P.S. Da se razumijemo ja sam i za 3 Entitet...ali pod uslovom da sve Hrvatske firme, kompanije i zastupnike koje posluju u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Bihacu itd ja BiH zabranio poslovanje u nazovi \"Busnjackom\" dijelu...pa BUJRUM Hrvati prodajite Podravkine , Krasove itd proizvode po krsevima Posusja,Tomislavgrada itd da vidimo dokleN cete!!!
Baš kad čovjek pomisli da ne može gore od postojećeg, onda se desi ovo s*anje...Pa mislim dokle ćete se dragi moji baviti gluposti, dajte ovo jadnom i napaćenom narodu šansu da živi, a ne da preživljava...Ne dijelite nas više već iovako podijeljenje...
Ja sam za Hrvatski kanal ...OK ali nek\' svak\' svoj finansira Bosnjaci svoj , Srbi svoj , Hrvati svoj...ali ja da finansiram Hrvatski kanal onako guzovace koji ni sami Hrvati nece gledat\' NEMA SANSE!!!
Kod rođenih sarajlija nema razlike između dž i đ ; č i ć i nemoj se truditi da me naučiš jer smo oduvijek se tome opirali i u školi nas učitelji tome nisu mogli naučiti. Važno je da si me razumio, jer mi sarajlije dobro razumijemo i hrvatski i srpski tako da smo kosmopolični u odnosu na neke koji hoče kao svoj kanal za očuvanje jezika, a ni dedo mu nije govorio ni srpski ni hrvatski nego bosanski.
joj sto se.r.u s ovim jezicima :D sve jedan te isti jezik, nidje razlike
daj više taj kanal na hrvatskom pa da tu temu stavimo u arhivu....... dosta više
Bošnjaci ustajmo,izadjimo na ulice,krenimo u Mostar,Stolac,Livno,naša vjekovna ognjišta i recimo svima : ovo je zemlja Bosanska,ovdje nema nikakvih Hrvatskih kanala i Hrvatskih federalnih jedinica,NE NE I NE!!! Kad nas dodje u Mostar 2 miliona i kad zauzmemo trg da vidimo ko smije izac,neka izadje ta šaka jada njih 20.000 hiljada na nas 2 miliona,bujrum da raščistimo račune jednom za svagda!Nedamo vam svoje zemlje,ima da se bijemo al ovo ce ostati zemlja Bosanska i u njoj ce zivjeti samo oni koji je vole i postuju,ostali m:a:r:š kućama u Serviju i Kroaciju !!!!! O narode Bošnjački molim Vas probudite se i shvatite čemu sve ovo vodi,odzvonilo je,prihvatimo se konkrentog posla,dosta šutnje,STOP MAJORIZACIJI BOŠNJAKA!!!!!!
Nisam ni ja protiv kanala u federaciji na hrv,jeziku....Al prvo moramo sredit stanje u rep.srpskoj... sta imaju tamo BOSNJACI I HRVATI ? IMAJU RTRS? cekaj ako je tako idemo i u rep srpskoj recimo napravit kanal jedan na hrvatskom jeziku jedan na bosnjackom recimo da i mi u rep srpskoj imamo kanal na svom jeziku a ne da gledam VLAHADIJU ? posteno zar ne? al mene cudi kako niko od nasih politicara jednom za sva vremena ne dodje do ovakvih ideja ,pa hoces posteno evo ga posteno .... pa da vidish onda frke!!!! a isto tako federalna tv nek otpusti sve hrvate i srbe i nek zaposli ve BOSNJAKE dobro bi doslo na primjer 30 novih radnih mjesta zar ne?
a ta ce im to kad i ne znaju hrvatski haha
Sretna Krsna slava Sveti Nikola svim Pravoslavnim Srbima svijeta.
OOOOOOOO ZEMLJO INDIJO!!!!!! Ovo je davno otišlo preko granice, pa ionako pričaju na FTV na hrvatskom stalno! Što rekli nadrealisti razlika u jezicima nam je toliko ogromna da moramo imati 3 različita kanala da bi se razumjeli! Želim otići sa ove planete!
@sarajlija \'\'HRVATI ČE DOBITI SVOJ KANAL ALI ONAJ U ZEMLJI\'\' Pretpostavljam Bošnjak? Ovo Če te izdaje. To mi je uvijek bilo simpa kod vas. Gdje treba Č uvijek je Ć. A gde treba Ć onda je Č. Kao da svi u istog hodže idu na mejtef, pa ih pogrešno uĆi Ćitati i pisati. Ćetrdeset ćetri skakaća ćuvaju ćemernu ćupriju i ćućeći ćekaju ćitav dan po ćelopeku ispod košćele kaće se oćitovat...
Nema nikakve frke, neka prave kanal... Ali onda neka izbace svu onu glupu \"hrvatstinu\" i \"hrvatski\" jezik sa FTV-a!
ja necu placati pretplatu, neka svoj kanal finansiraju oni koji su ga trazili