Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo napada ovce?ako je tako onda je 90% stanovnistva u bih ugrozeno!!!🐑🐑🐑
Obolise glasacice HDZ-a😂
Pustite životinje da fino žive, okrenite se vegetarijanstvu ili veganstvu i svima lijepo. Ove bolesti posljedica su čovjekove nekontrolisane želje za profitom i parama, pa samo kljukaju jadne životinje raznim preparatima i tabletama da bi bile bujnije. Ko zna šta je u tom mesu ili mlijeku?!
mesožderi su prirodna stvar recimo da nema mesozdera da jedu zivotinje biljojede toliko bi se biljojeda nakotilo da bi uništili sve šume a bez šuma nema života na zemlji šume stvaraju kisik prociscavaju zrak osiguravaju pitku vodu itd
@CDD hahahhhahaha aferim druze