Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima apsolventice studija prava Univerziteta u Travniku
Iz dnevnika starog turskog putopisca Hakima D. Stigoh u Sarajevo jedno jutro. Prosetah se glavnom ulicom i tamo imam sta da vidim. Dvadesetak Bosnjaka stoje pored kamenog zida i udaraju glavom u njega iz sve snage. Pitam jednog momka sta ovi ljudi rade a on mi kaze, "Bosanska posla.Izbijaju pamet iz glave. Kazu da im je tako lakse." U drugoj ulici stara nena gleda u fildzan i cita sudbinu. Cujem je kako kaze, "Doci ce vam ridjokosi djavo u posjetu sa puno obecanja a od njih nista...
Ova zena je pravosnazno presudjena i osudjena na zatvorsku kaznu. I to zbog prevare. SBB ciji je clan nije htio da je smjeni. Toliko o pstenju i nje i njene stranke.
Evo opet komedije za Oscara
Vidi grijalice!?
Vesna Švercer? 😕😬
Jedna jako fina gospođa.
Ona je osuđena i treba da sjedi u zatvoru
Vesna švancer stara varalica....SBB kadar https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsena-potpredsjednica-predstavnickog-doma-parlamenta-fbih-vesna-svancer/161223090
A hoce li se odreć kancelarije , sekretarice, sluzbenog telefona i vozača? Garant i savjetnika ima ko svi ostale guzonje Ili samo bukvalno fotelje pod guzici?
praznik za stolicu..
neka udje predstavnik metalaca iz Zenice.
@uzgajivac samo haplicirat hepek...
@MCCCLXXVII i onda svi na hrkljus.
show moze da pocne
nemojte ovdje prostakluka.
Kome smeta jak Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH?