Kandidatkinja SNSD-a za Srebrenicu
2
Vesna Kočević vršila pritisak na Birački odbor
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K0RVESTINA
Kakva izborna šutnja kada su primitivci Mileta Dodika u pitanju... CILJ NEBIRA SREDSTVA
Ma poližite ženi__ K.L.I.T.O.R.I.S___mekani,ovlaženi ! Bagro__ k.l.e.r.o.f.a.š.i.s.t.i.č.k.a___lojava,smrdljiva A pogotovo vi sa K.L.I.X-torisa (k.u.r.t.o.n.i)
Jedna klasicna grbava ofajdara.
@osvetnik To je dodino olicenje:-))))
pa ova žbljoha iz snsd nije ni za čistačicu a kamoli da vodi SREBRENICU,FUJ FUJ
Nije mi samo jasno, kako moze ova cu.rka (Vesna) dostici do \"kandidatkinja za nacelnika\".....hehehe......Svasta rodi pi*ka!!
vidi joj glave....
Malo ga srbi dovukli svoje preko drine, malo Bosnjaci grasom iz Vogosce i Ilijaasa, pa hajde da se malo zakuha ovaj bosanski grozni lonac,
Edukuj ti babu svog krezavog,grbavog i lojavog,a bosansku zemlju traži na svojih 24%.
smrt poganoj vlaskoj genocidnoj prdoslavnoj barbariji ! stop izlasku na izbore u Srebrenici smrdljivim genocidasima koji zive po Bajnoj Basti i Ljuboviji
malo samo edukacije za @R.Srpska tkz. REPUBLIKA SPSKA,na bosanskoj zemlji u kojoj u velikoj većini žive Bosnjaci i normalno je da pobjedi pravda i istina.Koga smeta nek se ljuti i neka pati.
Srebrenica je gradić u REPUBLICI SPSKOJ,na srpskoj zemlji u kojoj u velikoj većini žive Srbi i normalno je da pobjedi Vesna Kočović.Koga smeta nek se ljuti i neka pati.
a stvarno je zaplasila Biracki Odbor i to jos uz pratnju\"vise osoba\" (citaj, svoje kcerke)...... ma _ebe ti ja taj Biracki Odbor i one koji sjede u njemu... kada se sa ovakvim _izadarijama daju \"zaplasiti\"--
šta je babetino vlaška, što je niste kamenovali
4,5000 SANDZAKLIJA IZ NOVOG PAZARA SE PRIVREMENO ODJAVILO IZ N,P I PRIJAVILO U SREBERENICI SA ZUKORLICEM NA CELU KORISTECI ZAKON O DVOJNOM DRZAVLJANSTVU, A VEC SUTRA CE DA SE ODJAVE I VRATE U N.P. TO JE NELEGALNO, SREBRENICA SREBRENICANIMA ,A NE SANDZAKLIJAMA I ZUKORLICU KOJI SU TU DOSLI NA JEDAN DAN DA BI UKRALI VLAST LOKALNOM STANOVNISTVU!!
Servi su stokq i to je to. Nema se tu sto puno dodati. Stoka koju treba ustrojiti....Nikakvi pregovorim izbori qrci pali s njima Smao med\'r rogove