Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
be mi se za dom naroda, kao da ce nam biti bolje, gorivo i dalje skupo, hrana skuplja, cigare sve skuplje, svijet bjezi glavom bez obzira, plate drzavnim sluzbenicima rastu, privatnici i dalje gule jadne radnike, politicari se prepucavaju oko zastave svinjskih narezaka i ciji ce puleni uci u dom naroda, niko nijedan porez i namet ne zeli ukinuti sve ide u 3 p materine
Nepismena SDA talibanska sirotinja gleda ishod procesa kako bi utvrdila da li je proces prihvatljiv ili ne - nigde veze s mozgom.
Šta mu dodje Boro Drljača ?
ustavni sud hitno mora utvrditi što je ovdje izvan zakona i to ukinuti, ili ustav ili cik. ili neka više nikad niko ne postavi pitanje prava ili bezakonja.
Kako niko ustavnom sudu nije poslao apelaciju vezano za njihove povišice, zato jer oni šalju samo tad kad njima paše. Ustavni je dud a ne sud.
UHAPSITI PETRIĆA!!
"Da bi ova odluka CIK-a bila pravomoćna potrebno je da nakon najavljenih apleacija Ustavnom sudu njenu ustavnost potvrdi i sud."
novinar bi trebao biti malo više pravnički educiran. Odluku ne može potvrditi sud ako to od njega niko ne zatraži. Ako je sud ne potvrdi, ne može ni postati pravomoćna.
Pa Srbi ništa nisu izgubili. Moze li Vesko objasniti cime on smatra da je ostecen?
zajebat će oni i Dodika.
Ovo je samo ubleha da Ustavni sud odgovori na bsamislen akt nekog zamjenila jer je prvi podnio zahtjev i onda sud potvrdi samo odluku Cik.. ako se ne varam... ljevica je vec trebala biti spremna na ovo jer se znao ishod a clanovi Cik znalo se ko kome naginje i kakva je vecina .. politika u sarajevu se bavi samo posljedicama a ne uzrocima
Ovo je nagrda za UZP!
Ovo OHR treba da presjece jer u suprotnom 2 godine gubimo! A OHR moze.
Moze li mi neko objasniti sta u stvari znaci to sto ce se uzimati popis iz 2013 a ne 1991?
Ja kolko sam skontao broj svih delegata svih naroda ce ostati isti,medzutim broj odredzenih delegata hrvatskog i bosnjackog naroda iz nekih kantona nece biti isti.
Da je po popisu iz 91.god bilo bi nas bosnjaka dosta vise,a ovako ce nas biti dosta manje-jednostavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)