Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E golemo da ste obrisali komentare sve a svaki je bio realan, boze sacuvaj
U velikoj srbiji bi radio ko portir u nekoj raspaloj kino sali, a u zemlji koju negira i kojoj o glavi radi milione uzima i po svijetu paradira
Tegeltija u Zanzibaru, pa ovo je takvo izrugivanje narodu, pisanje po istom
Na pijaci sam jucer prod'o kravu i traktor da mogu da se prijavim na onaj X-Factor Zbogom poljoprivredi kajmaku i palenti odoh i ja majko tamo gdje su talenti Zaboravicu stale i domacu hranu sad ce raja da me gleda na malom ekranu A cijenjeni ce ziri prepoznat' vrlo vjesto da imam neku zicu da imam ono nesto
Heblo majku ko je kod nas glavni za sudije i tužioce. Pogledaj lika. YouTuber hebote!
Hakuna Matata !! 😂😂😂😂😂
Briši me ove noći, briši me ja ću moći.....😂😂😂😂
Šprdancija! Tegeltija na vas pi*a iako ste mu vi šefovi ;)
Pravdu iz institucija izbacuju na ulicu. Mozete ocekivati naseg Filipa Splitskog i proliferaciju istog.
24 sata dnevno SAMO ZA VAS na stanicama KLIXA možete pratiti REALITY SHOW "FOTELJA" ! To je MISIJA i VIZIJA KLIX_a u tome će ISTRAJATI ! I ne brinite nikad neće PRESTATI, samo će se zvati "FOTELJA 1" "FOTELJA 2"......a od VAS se očekuje da KOMENTARIMA podržite SHOW !!! Dozvoljeno je PLJUVANJE, PSOVANJE, SEXANJE....i uživajte u svojim LUCIDNIM MISLIMA !!! A šta vas BRIGA što živite u DRŽAVI sa rezultatima u rangu NAJNERAZVIJENIJIH DRŽAVA AFRIKE ! Živile FOTELJE !!!
To okolo kruzi pa onda nenadano udari. 😚
Bjez ko moze u Svicu dok nije kasno!!!!
Za KATASTROFALNO EKONOMSKO i POLITIČKO stanje u DRŽAVI, krivi su svi MEDIJI !!! 90% njihovih TEKSTOVA odnosi se na politički FOTELJAŠKI REALITY SHOW i na privatne živote i OBLINE raznih CAJKI !!! Tako se stvara ZATUCANA i TUPAVA NACIJA, koja ne zna kako reagovati i riješiti najbanalnije ljudske potrebe za VODOM, STRUJOM, CESTAMA, GRIJANJEM, JAVNIM PREVOZOM, OBRAZOVANJEM, ZAGAĐENJEM, ZDRAVSTVENOM ZAŠTITOM....! KRUHA i IGARA GOSPODARI !!!
Opet brisu, izgleda gumica dobro radi...eto ti demokratije i klinaca..ma treba biti nacionalista al malo sutra, ..a ovi sto pucaju minuse zna se za koga rade..