Španski ministar Rubalcab
0
"Veselin Vlahović bi mogao biti izručen BiH"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izrucite ga meni...
I JOS JEDAN PRIMJER NA KOJIM TEKOVINAMA JE REPUBLIKA SMRDSKA NASTAJALA:::: ZLOCINCI,UBICE,SILEDZIJE.LAZOVI,GENOCIDASI=====PC
Molim uredništvo cijenjenog portala da ne dozvoljavaju izljeve primitivizma koji su napisani (naravno, i izrečeni) od strane \"akademika\". Poštedite nas ovih groznih ideja koje normalan ljudski um ne može smisliti. Spasite dostojanstvo vašeg portala.
Cuj dubreta, mogao bi... pa to je jedino normalno i pravedno rjesenje.... Ali ako se uzme u obzir njihova doza ljudskosti i saosjecajnosti koja je ravna nuli, onda nebi bilo cudo da ga isporuce srbiji....
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
damire haj pokri se usranom ponjavom i cuti pametniji si kad cutis ,idijote zadojeni
neka ga izruce ko ga jebe
U BOSNI GA OČEKUJE SARKOFAG PUN INSEKATA....I TO SVE UZ VAGNEROV KAS VELURA-hihihihihihihiiiii P.S. MOŽDA GA JE IPAK NAJBOLJE DATI U RUKE GOSPODJE NATAŠE ZIMONJIĆ-ČENGIĆ MAJKE UBIJENOG SINA GORANA ČENGIĆA NEK MU ONA PRESUDI.
bem sve smrdsko sve ih na vrbe...k_olji !!!!!!
treba genocidno cetnicko govno ubiti.....
Dajte ga vamo.....