Gradsko vijeće Mostara
0
Verbalni sukobi oko dnevnog reda
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze, ali kao u komentaru broj 5.
Ovaj grad je zaista poseban :D a sad HAJDE DA SE VOLIMO :D pustite politiku :D
Tako je,bolje je pripajanje,slazem se u potpunosti..nešta pametno i od bošnjaka u ovom slucaju..Treba rijeci sprovesti u djela!
Nego kako, treba i Zapadnohercegovacku i Hercegbosansku zupaniju prikljuciti Hercegovackoneretvanskoj zupaniji u svrhu smanjenja troskova i poboljsanja ekonomije. Potpuno se slazem sa bosnjackim argumentima ovdje da nam je drzava preskupa i prekompleksno organizirana!!! Cemu djeljenje?? Pa idemo u EU !!!
ova Ti je dobra,hahahahahahaah,hahahahahaha,baš si me nasmijao,hahahahhahahaha,dobar pocetak novog dana,hahahahahaha
nema razlaza, zar se ne zalazemo za zajednistvo?
sta zna lijaba sta je parlamentarna demokratija i opsta kultura.
mostarski suzivot i multietniCnost...zajednistvo vidljivo na svakom koraku ovog nedjeljivog,jedinstvenog,nicim izazvanog i nadasve suverenog i cjelovitog grada...ma bjazi,dokle se vise lagati..razlaz,ba,razlaz...