Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na aparatima Dodik i Čović!☝️☝️☝️
@Moserac Od strane koga? Još jedan idol u nizu. Al' hajde što u idole vjeruju bezbožnici nego otkud muslimani u toj priči? Ah da, Islamsku zajednicu u BiH je ustanovila Rimokatolička crkva preko svoje ispostave Beča. Žali Bože truda Muhamedova 🙏
da kad bi nekog bollo uvo šta kaže venecijanska komisija.
valjda dodig zna bolje, on je genije koji se u sve najbolje razumi, payel
Venecijanska komisija drito šuk.. osovini Milojko-Draganće , a bez ikakve razumne sumnje i Trojkuši..,🤪🆕🇧🇦
Đabe nam 1000 sudija , kad nemamo zakona i tužilaca koji bi tjerali secesioniste ,
Ovi samo palamude. Eto rješenja je da senilni starci donose presude, po vašem je rješenje i da se popuni i prazno mjesto sa nekim ko je najduže na birou pa makar bio i mesar. Jbg i vaše i ovo drugo protuzakonito. Na kraju možda je intencija ako entitet ne izabere da može mjesna zajednica.
Trojka svoju politiku zasniva na stavovima Venecijanske komisije. Da vidimo hoće li poslati kompletnu listu sada i gurnuti prst u oko drugu Čoviću, jer tako Vukoja neće biti izabran 100%, ili će se oglušiti o Venecijansku komisiju, pa gurnuti sebi prste u oba oka!? Više ne postoji nijedan razlog da se ne imenuje sudija iz Federacije.
Jedina prepreka razvoju ovog dijela svijeta su ljudi koji ovdje žive.
Venecijanska komisija se pita kao i Europski sud za ljudska prava i ostale institucije. Stav EU prema nama je jasan - ugađati manjinskoj, retrogradnoj vlahadiji do iznemoglosti i činiti državu što nefunkcionalnijom.
Pa oni ga sa ovakvim prijedlogom baš prećeraše!!!
A de niste trebali, svakako ovo je korumpirana Bosna pogledajte Memić slučaj, Dragičević, Gadžun i mnoge druge
Prc Mile
Tako je...
Hehe