Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet izgorila prodana roba i ide otpis PDVa... Stari fol
Sve moze dok se nazalost ne desi neki belaj. Nazalost u svemu smo takvi, od voznje male djece mimo sjedalica, vozje motora bez kacige, voznje neispravnih vozila, nepostivanja pravila PPZ-a i slicno. Preko svega se prelazi olako. Ali kad se desi belaj, onda svi sto nisam, trebao sam, itd.
Osiguranje ce to pokriti, nije ni prva ni zadnja firma.
Gazda Esododje dzavo po svoje pa i dalje daji ljudima dnebnicu po 15km i tu im je sve hrana prevoz i sve.
za ove pozare..provjeriti unazad 2 godine dal su firme osigurale i naglasile protiv požara...poznavajuci nasa posla
neko okrece jagnje na raznju ...
sve privatne firme treba popalit, sve su stekli na racun radnika i kradjom, prevarom,urajom itd.
Jel' istina da sve firme, i skladišta, i svi pomoćni objekti koje koristi ta firma, moraju potpadati nekom od zakona kojim je regulisana zaštita od požara, tj. valjda je neko izašao na teren, i izvidio situaciju, i dao zadovoljavajuću ocjenu. Pa dokle više s požarima :0
@superPRAVEDNI Ajde ne kenjaj, požara je oduvijek bilo i biće, ni jedna firma nije imuna na to, činjenica jeste da je u većini slučajeva uzrok ljudski faktor i nemar, al jarane, jel ti ne griješiš nikad u životu?