Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri. Srbi su u Brckom zasticeni ko pande. Imaju puna prava na sve i niko ih ne ugrozava a najmanje policija u kojoj ima srba ako ne i vise nego muslimana i drugih religija. Opste je poznato da mozes biti doktor nauka, savrsen i najbolji u svojoj struci ali ako ne pripadas nacionalnom kljucu koji je po redu da se primi na odredjeno radno mjesto onda djaba sve. Znaci kod njih je svi vjerski praznici ne radni dani za sce, novo radno mjesto i idu redom srbin. musliman, hrvat i tako sve u krug. Prema tome ni jedne!
gori najvece Bošnjačko uporište u Posavini! Prije mjesec dana bio na svadbi u Brckom,istakli srpsku zastavu kroz prozor u autu policija nas zaustavi i oduze zastavu,a bošnjačke zastave se viore svaki dan kad je svadba kroz centar grada i niko ništa! Obe Bošnje gdje preuzmu grad odnosno gdje dominiraju tu nema zivota drugom i drugacijem.