Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovaj put to nije nikakvo iznenadjenje, situacija koja se svake godine ponavlja, licno ga izbjegajem upravo zbog opasnosti od odrona sto moze dovesti do toga da jednog dana zatrpa nekoga. Godinama se ovo ponavlje ali niko nista ne cini da se nesreca ne dogodi.
Taj put za vrijeme SFRJ nije dobio upotrebnu dozvolu, upravo zbog neriješenih problema oko erozija. Ali, danas ni države ni zakona...mafijaški sistem!
Zar neko misli da ce pare od akciza otici u puteve.
Ma odron je i ova drzava, pa zivimo nekako.
Ma to su one ustaše iz hercegovine srušile, kao i neki dan na prugu.
a jadne bosnje
Evo zasto nam trebaju akcize. Da napravimo prave puteve.
akcize trebaju bitangama i lopuzama.. lova za puteve se svake godine izdvaja iz proracuna, samo sto to oni svrnu u svoj dzep to je druga prica..
Ovo je odron konju i da imas zlatne ceste moze da se desi odron..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bosnajcima ide na nerve veliki odron kod skendervakufa..odnosno knezeva...bakir
Srbi po pravom ciganskom scenariju, promijenili nazive gradova gdje god su mogli. To dovoljno govori ko sve hljeb jede pod BH suncem. A ja bih se AnandaSorab stidio takve pojave da sam na tvom mjestu. Na srecu, sve vas je manje. Ne rađate se. Izumrijet cete ko ptica Dodo.
@Oganj ...daj nemoj me nasmijavati...zar nije smjesno da se neko mjesto zove skendervakuf?...:)))..i jos u njemu zivi 95% srba.....komunisti su totalno masakrirali srbe...hvala bogu pa ih vise nema kod srba...neka ih u bosnjaka....:)
u federaciji stanje stabilno.