{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliki interes za Londonsku školu za odnose s javnošću u JI Evropi

21.1.2004. u 10:13
0
0
Veliki interes za Londonsku školu za odnose s javnošću u JI Evropi
0
Veliki interes za Londonsku školu za odnose s javnošću u JI Evropi
Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) je radi velikog interesa prije planiranog roka završila s upisima u međunarodni program obrazovanja praktičara s područja odnosa s javnošću.
Intenzivno školovanje, koje će se od 2. do 6. februara održavati u Mariboru, pohađati će 25 polaznika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore, te Makedonije.

Polaznici dolaze iz preduzeća, vladinih institucija, međunarodnih organizacija i medijskih kuća kao što su: Coca-Cola, Varaždinska burza, Varteks, Hrvatska elektroprivreda, Indigo Oiutoyin, Ytong, Zavod za zapošljavanje Crne Gore, Ministarstvo zdravlja Republike Crne Gore, Tantegel, Velefarm Holding Beograd, DaimlerChrysler, Dravske elektrarne Maribor, Termo, Eni-marketing itd.

Cjelovito obrazovanje koje će izvoditi priznati međunarodni stručnjaci iz sedam evropskih država, sastojat će se od 18 modula s područja odnosa s javnošću (40 sati predavanja i praktičnih radionica), treninga u TV studiju, posjeta medijskim kućama i agencijama, te međunarodnog ispita.

Petodnevni program generacija će zaključiti sudjelovanjem na međunarodnom PR Forumu. Svi koji se nisu uspjeli pravovremeno upisati u ovaj program Londonske škole za odnose s javnošću imat će novu šansu u proljeće, kada s osnovnim programom predavanja LSPR započinje proljetna generacija u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. Početak obrazovanja proljetne generacije LSPR-a u Bosni i Hercegovini predviđen je za 26. mart 2004.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: