Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam ja morala da rintam (i jos odrintavam) svoj stan!!!!
bil se mijenjala, da budes romkinja+ besplatan stan?? :)
mislim da svi imaju priliku...............poznajem Roma, zive u mom susjedstvu, rade zaradjuju, skoluju svoju djecu, zive normalno.....ne ovise ni od koga.........i naravno ne bi se mjenjala.........zasto da zivim pod cergom kada mogu ko coek da zivim i radim
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dođite ponovo za šest mjeseci i snimite moderne stanove.
fegeti pravi
sve ce oni poskidat sta se bude moglo, nista ko je u blizini moze nabavit vrata za 70% jeftinije
djaba sve to kad ce ga prodat 14/88
napokon nesto pozitivno...
Svaka cast. Ko da ste mene pitali
Jebli vam ti Romi mater da vam jebli , stoka nece da radi , zivi na socijali , samo stanca djecu i zivi na osnovu cijelog naseg drustva , i jos tim neradnicima koji ne placaju poreze niti bilo sta dajete stanove , jebli vam Romi mater da vam jebli
Od kud tebi ideja endem da sam ja Bosnjo ?
Srecom pa nisam jos pobudalio da neznam sta sam , cekam da mi drugi kazu
kad ce stanovi za ostale zenicane?
Lijepo... uvijek ce biti potrebno graditi I socijalne stanove, u vlasnistvu drzave. Nadam se samo da su obavili uvodnu edukaciju... pa pripremili ugovore o koristenju koji obavezuju stanare da odrzavaju stanove u upotrebnom stanju.
Desit ce se isto ko u Rajlovcu sa onom kucom :D
Da i ja bacim par komentara.. 1. Samo za dušmani... 2. Beba Medo sa slike je pravo slatka... 3. Ti ljudi se nikada neće integrisati u društvo! To je zapisano u njihovom genetskom kodu. 2.
Nejasno je iz samog clanka koja bi bila cijena jedne takve stambene jedinice. Da li ce iz tih sredstava izgraditi sve pomenute stanove 60+30+16 i sta znaci zenicka marka na svaku marku donacije? Bojim se da ce ovdje mnogi hajrovati a platicemo opet mi, poreski obveznici.
IMA ONAJ JEDAN SASO MANGEKAD SU GA PITALI,ZASTO PROSIS A ON KAYE HOCE DA KUPI BENVE
Trebalo je staviti betonsku ogradu ovako ode za par dana u otkup..
JARANE MOJ OVO CE OSTATI BEZ ICEGA ZA DVIJE DO TRI GODINE,IZLOZIT CE I PROZORE I VRATA
Ovo ce oni demolirati .nece ni struju placati vodu grijanje itd.sve ce unutra unistiti od wc-a pa prozora itd itd