Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha
planirani radovi u jeku zime.....strucnjaci
planirali su oni i godišnji odmor ali im ne daju ;)
mislis? prosto ne vjerujem...morgen sedmamce
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema vode,nema struje,plina kad ima najskuplji je na svijetu,nema gradskog prevoza,ne ciste se ulice,....ali zato ima dzamija...sucur alahu...
@BakirCrnaGuja. Šućur Allahu - chuna Abdulahu
Provjeri ima li u dzamiji struje, pa ako ima, a ti pici tamo. Nemoj da ti sta s klixa promakne.
Kako je PLANIRANO ako javljate javnosti SAT VREMENA PRIJE ???????? Uhljebi odvratni, niste mogli jucer urgirati svim medijima da odmah objave ovako velik prekid napajanjem strujom!?!
nije ni objavljeno prije sat nego dva dana unaprijed, to sto je klix objavio prije sat ne znaci i da su oni. Nemoj biti glup i lupat, nije ni cudo sto si nezaposlen
@bestsince1946 To ti mislis!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Greska u naslovu valjda ste trebali napisati odredjeni broj ulica u sarajevu ce ostatti bez napajanja. Ovakvim naslovom se stvara slika kao da je doslo do kolapsa samo bezpotrebnu paniku stvarate.
Pa hajvanu jedan, trecina grada ostaje bez struje - procitaj spisak ulica!!!
Neki dan nestalo vode, sad struje, a nema ni čistog zraka...... cccccccc
Izvinai ovako da pitam, na koji konkretno zrak misliš ... rendgenski, sunčevi, gama ili nešto četvrto, peto, šesto ...? Zbunjen sam.