Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjesnu sezonu zelim ;) stvarno su ovo danas lijepo priredili, svaka cast ;)
ja nemam vise platu...e kako ja da skijam a bas bi volio da skijam, bas mi se kupuje ona kul skupa lijepa topla bunda pa ono ski odijelo pa ona kaciga šminkerska baš je kul...pa onako sva ta oprema pa kupovinom te opremem guramo jelde i prodaju i ekonomiju pa idemo kupovati ulaznice i trositi i opet ekonomija se gura sve bi ja to volio pa piti kolu i ici u mcdonalds pa bi volio bi i bar 1 put sedmicno ici u kino ono bas nase novo lijepo kino pa gledat novi film a ne skidati sa torrenta u nikakvoj kvaliteti pa bi volio tako i na koncerte svako malo ici a sve to da ne trazim od babe para nema ni on platu ko ni ja al kako mi to da uradimo, ha?? sve bi ja to volio i novo auto pa da idem na normalan servis a ne nekakvim mehanicarima u šupama, ali kako? hvala lijepa
e djeco kako smo mi skijali sredinom 80 - tih .... nostalgija...
Portir Almas dobio slobodan dan da se malo ogrebe o budzet....
Skijalište Igman i Bjelašnicu treba obavezno gledati kroz prizmu ekonomije i turizma. Vlast treba da napravi još mnoštvo sadržaja i za ljetnji planinski turizam jer svugdje u svijetu planine su živahnije ljeti nego zimi. Babin Do je idealan za pripreme sportskih ekipa. Treba napraviti te sadržaje da nam dolaze Dalmatinci i ostali da i oni nama ostave koje milionče. Imate odličan primjer Vlašića. LJUDI MANI TE SE PAPANLUKA I PREPUCAVANJA. Tačno je da je ovaj sport skup ali šta sada?? Treba sve ukinuti zbog teške situacije u državi???
elitica
@ares.kane Sve sto nabroja ispade pravi crnjak. Nije sve uvijek u zivotu sjajno! Nekad je dan, dobar, nekad los. Ima dobrih faza, ima losih. Mozda sad ne mozes da skijas, a mozda ces moci za par godina i da kupis apartman na Bjelasnici ili gdje god. Treba se malo pretrpiti, situacija se lako okrene, samo ne treba odustajati od borbe i ne treba se predavati nego se truditi, negdje ce nekad trud izaci na vidjelo. Dobro se dobrim vraca, takav pesimizam u depresiju baca i ostale koji citaju takav \"crnjak\".
@VOX Mislim da sportovi o kojima pricas uopste nisu zabava za bogate. Danas manje vise svako ima auto, ko nema mozda una nekog ko ima auto pa sebi nekad priustiti.Gorivo jos nije toliko skupo. Poneses pite,15 Km da jede cijela porodica, sok... ima dosta slobodnih stolova gdje se moze jesti, niko te ne dira. Ako se ne moze svaki put skijati, moze se bar prosetati ili sankati. A zima ne traje cijelu godinu. Zavisi kako tko gleda na ovo sve i koliko je opeterecen s novcem. No hard feelings.
E Fedja, umalo me uhvati... Bas je bilo lijepo!
joj raja ja nisam stig\'o... nekako mi je bilo ljepse na Jahorini sa Srpkinjama ^_^ :D al\' doci cu mozda, al\' mozda slijedece godine ;) (ako ne bude bilo ove linije Jahornia - Sarajevo)
žica radila do 14:00 pa vatromet u po bijela dana, mogli su Aku pomjerit do 17:00 pa da se i mi isfuramo a da se vatromet vidi... A i aka ko\' da pjeva na otvaranju sezone negdje u MAakedoniji
Ehh Bosno draga kako si samo lijepa u tom snijeznom bijelom kaftanu
Vjerujem da dosta papaka dolazi na planinu, zato sto je to in. Tako da papaka ima svugdje, ne sekirajte se...
Svugdje u svijetu su skijanje, golf i tenis samo sportovi i zabava za bogate. Tu Bosna nije izuzetak.Narocito u ovakvoj sve goroj i tezoj ekonomskoj situaciji za samo rijetke je ovdje skijanje nesto sto ne udara na budzet. Ali neka imamo i mi konja za prikazati, pa ako bude pameti evropsku bogatasku elitu ovdje dovesti pa im uzimati novac. Ne znam i to koliko je moguce jer je kod nas zimska sezona na planinama relativno kratka, a i u toku je globalno otopljenje.....ali hajde, treba elita negdje da se zabavi.
Garantujem da ti ne znas ni skijati, niti plivati.
Eno i premijer vlade kantona čak i opremu guzovače dobio , još mu etikete vise !!!
još jedan skup guzovaće, a raja se spaljuje.