Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
etooo para u BiH, zubari, frizeri, mehanicari, restorani...
Ti da si vani nikad ne bi dolazio u BiH jel to,mada sam siguran da ne zelis ici iz BiH ovdje ti je prelijepo,zato pljujes po dijaspori...!
potpuno si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krenuli rodnim grudama
ovom prilikom bi da pozdravim sve koji su sinoc radili na GP Brcko kao i njihovu siru familiju , Hvala na 6h cekanja
Vise mi vrijedi svaki fening nase Dijaspore nego prokleti dolari namjenjeni nasem porobljavanju, ponizavnju i kurvanju od strane arapskih i turskih "investitora"!!! Treba gledati da stvorima uslove da se ta dijaspora ovdje vrati i da zajedno radimo za bolje sutra, a ne dovodit one kolonizatore i kurvare sa istoka sto mi prodaju suplju o svom moralu dok mi sa druge strane odmjerava majku, sestru kcerku i gleda kako ce zaskocit istu uz zelju da mu ja pritom jos masem fenjerom!!!
jel to raja žibje?
WELCOME ojričići he he
Pa dragi kiksovci, kakav je ovo sklop rečenice? Velike gužve na graničnim prelazima se čeka i do dva sata? Zarez, dvotačka? Majko milosna šta se sve danas smatra uglednim portalom i ko je sve novinar danas.. Zaposlite i žigu bigule momka u redakciju, taman će se uklopiti s vama
Dolaze dijasporci da karaju i da se žene!
Nekad su tako prolazili zahvaljujuci papirima
Slikaju se tamo po tuđim selima, a rođeno zaboravili...
Dolaze Bosnje na odmor :)
Sace Fadil na granicu da regulishe saobracaj!