Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se moze kad se hoce, samo domace !
kad se mora
Hajmo narode bosanski, tolike ljepote ima Bosna, a ne da ostavljamo pare juznim srbim,a da nas jos vrijedjaju, omalovazavaju, i gledaju ispod oka..Pogledajte samo Unu, Drinu,Neretvu, Neretvicu,Neum, kanjon Rakitnice, Jajce, Tjentiste, Hutovo Blato, Blagaj, Pocitelj, Borasnicu, Prenj,Igman, Bjelasnicu, Vlasic,Jablanicko jezero, Boracko jezero, ....…….
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gledaj intelektualne ličnosti na slici broj 8, u kupaćem šorcu, papučama, go. U sred hotela. Mislim da je još i mokar od kupanja.
Profesor s filozofskog
vidi broj 3😀 ali ajde,neka ide nas narod na nase more.hvala Bogu neka imaju na ovom nevaktu da odu malo dalje od ovog sivila u drzavi
Kad eksplodira klaster Neum. Jarane.
Otići u Neum, otjerat škutore i naseliti se tu
U Neumu Škutori zaobilaze svaki mogući porez.. Oguliše državu. PA DOKLEEEE??? HA SDOoo?
@kick.ass malo sutra. Sve se uredno mora prijaviti inace kazna ko pola godisnje zarade. Ne beri brige 😉
Neum ce nadmašit wuhan
ovaj svijet nije normalan sam se izlaže riziku da dobije koronu, k'o da će smak svijeta pa oni moraju na more, možda je tamo Torabi, hahaha
Zašto nebpostave rampu?
Guzva skoro kao u Makarskoj i drugim mjestima hrvatskog primorja ... ... ali malo morgen. U Dalmaciji ce puknuti od muke kada ovo vide. U Makarskoj ni psa na plazi, kao i u mnogim drugim mjestima. Pustos i tuga.
Bravoooooo naši
Svi prema Izaćiću! Ima izać'!
Jel' ovo znaci da ce sad Neum biti leglo zaraze u regionu?
PREPO SE BOSNJO DA OVE GODINE NECE SMOCIT GUZICU U MORE
A nema se para,a uzima se hotel.? Pizda li vam materina!
Muslimani su stoka- ex sda glasac
Joj kad Bosnje se razbacaju i prosetaju korzom Franje Tudjmana... eh majko mila 😂😂😂😂 Koji smo mi jadovi. I jos kazemo domace 😂😂😂😂 Glupi bili, glupi ostali.
3/10 Ko je krkan u crvenom šorcu?!