{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Velika Kladuša u "Plavoj revoluciji"

S
15.9.2010. u 14:37
0
7
Velika Kladuša u "Plavoj revoluciji"
0
Velika Kladuša u "Plavoj revoluciji"
"Plava revolucija" Narodne stranke Radom za boljitak obilazak građana u Bosni i Hercegovini nastavila je u Velikoj Kladuši. Jerko Ivanković Lijanović, dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za člana Predsjedništva BiH, tom prilikom posjetio je radnike Zemljoradničke zadruge "Agromerkantilija" i "Bašo" d.o.o.
U hotelu "Konak" u utorak je upriličena prezentacija usvojenih mjera iz programa za mandat 2010-2014, zatim prezentacija internet-kampanje i predstavljanje kandidata za sve nivoe vlasti.

"Plava revolucija Narodne stranke Radom za boljitak pokrenuta iz revolta prema svemu lošem što su kreirali predstavnici vlasti u posljednjih dvadeset godina. Mi želimo da na principima etničke saradnje obezbijedimo boljitak svim ljudima u Bosni i Hercegovini. Velika Kladuša i cijela ova regija imaju ogroman privredni potencijal gdje je moguće graditi ambijent za nove investicije i otvaranje novih radnih mjesta. Naš program za mandat 2010-2014. podrazumijeva promjenu poreznih i poticajnih politika. Ne dopustivo je da luksuz i osnovne životne namirnice budu isto oporezovane. Privreda i poljoprivreda moraju biti oslobođene nameta na doprinose i moraju biti poticane od strane države. Na ovakav način moguće je u Bosni i Hercegovini sačuvati 10 milijardi KM i stvoriti klimu za otvaranje 100.000 novih radnih mjesta u naredne četiri godine. Ovaj kraj posjeduje ogromne poljoprivredne potencijale. Narodna stranka Radom za boljitak u programu za mandat 2010-2014. planirala po jednu milijardu KM godišnje izdvajanja za poljoprivredu. Ovi ljudi izuzetno su vrijedni i zaslužuju adekvatno političko vodstvo", izjavio je Jerko Ivanković Lijanović, dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za člana Predsjedništva BiH, javljaju iz Ureda za odnose s javnošću ove stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: