Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite službenike Granične policije Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Organiziran kriminal je u vlasti, oni su organizirali sitne kriminalce, hapse samo one sto smetaju.
Zalosno, slabe provjere, slaba unutarnja kontrola u policijskim strukturama, medju one koji bi trebali biti najposteniji uvukao se olos, tuga i cemer sta docekasmo, umjesto da nas stite oni na strani kriminalaca, bandita, ubica.
Zašto ne učestvuje SIPA? Zauzeta je razmatranjem Komšićeve tužbe protiv CIK-a? https://www.youtube.com/watch?v=dsG-62aRZXU
Bulevar... ti bi bio dobar dopisnik za rubriku tamo vamo haha.
Oružje, organi, droga, trgovina ljudima. Genocidaši nešto Albancima govore...
Bit će pušĆani na slobodu da se brane da im se ljuSka prava ne bi zgrozila