Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auh.......pocelo je. Kad ste vec krenuli, sasjecite jednom to zlo u korjenu
ovo je udar na tekfiri podrumske nelegalne bogomolje
ovo je udar na tekfiri podrumske nelegalne bogomolje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo sam cuo sinoc od prijatelja... i jos mi je rekao da su planirali napad u gradu za novu godinu majku im teroristicku - vehabijsku !
Tako je ! Jos da pohvalim nasu policiju i tuzilastvo svaka im cast.
@kurtovizija hah bujrum... i ne brini se drug nije vehabija cak nije ni musliman da ne kazem da je srbin iz srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najveći teror poslije drugog svjetskog rata u evropi su srovele nad Bošnjacima muslimanima paravojne ekstremističke koljačke grupe iz Srbije i dijela pravoslavnog bosanskog življa i od kojih se mnogi i danas slobodno šetkaju i prkose žrtvama.Teror su provodile i paravojne formacije katoličkog bosanskog stanovništva kao što je HVO.I mi Bošnjaci se nismo zbog toga nikome svetili iako smo imali debeo razlog za tako nešto.A sada se žrtvi pakuje terorizam!Ljudi ba osvijestite se.
Ova akcija je usmjerena i organizovana da što više radikalizuje Bošnjake muslimane zbog ogromne nepravde koja im se čini u ovoj nakaradnoj dejtonskoj tvorevini.Pa dosta je više toga,jer ova nepravda ubija i dovodi nas do očaja,a to neko i hoće.Na ovaj osmišljeni plan da se od Bošnjaka prave teroristi mora reagovati Bošnjačko političko mnijenje,a posebno Islamska Zajednica čiji ovo i jeste zadatak.
SVAKA ČAST, hapsi bez milosti, ako su naši u zatvor do smrti, ako su stranci protjerati sa doživotnom zabranom ulaska u ovu nam lijepu zemljicu. Da mi je zakon samo 3 dana. Kunem se da bi koliko ih je god u Federaciji bježali iz iste glavom bez obzira. Toliko su nam zla i bruke nanijeli da bih jato momentalno ubijala kao zečeve. Znam da nije OK, ali ogorčena sam, samo su nam nedostajale još ove nakaze sa raspišanim i rascvjetalim bradetinama i pantolicama kao da su prosjaci a uz put truju.
@muni,smiri se,stara budalo,oni nisu nikome zla učinili,oprašio te Kačavenda,desetine hiljada pravih terorista,četnika,osvjedočenih koljača,terorista i ubojica,slobodno se kreće našom napaćenom zemljom,a vi svoju mržnju i bijes umjesto da na njih usmjerite pjenite na ljude koji nisu nikad ni mrava zgazili i žive povučeno,u svojoj vjeri,zar ti nije baba jasno da se Bošnjacima imputira terorizam,nije uspjelo sa Rajlovcem,raskrinkani su,sad se imputira pripadnost nekakvoj "islamskoj državi",u islam
@srzentije ,u islamu nema terora i ubistava,islam je čist od toga !
Kućica je glavna... renesansni stil... izgleda ko džamija... zid od betonskih blokova... ko u arabiji... a pred kućicom Das Auto... :;;) (ruži me jutros jaranica: šta je ba, pa neće bošnjaci valjda vozat alfa romeo!? naljuti se i ode ((::
samo oštro sa teroristima sjeme im se zatrlo vehabijsko
A vidimo i skromno se zivi. Mala kucica u cvijecu. Bas onako asketski... sikter bando manijacka.
Gdje je okružuje, eksploziv ...?
jebo vas bog bradati pobiti govna
Neka neka, jebite im mater svima
JA SAM ČITALA KOMENTARE DOK NISAM POČELA POVRAĆAT SAD APELUJEM NA ADMINISTRATORA DA UKLONI GOVOR MRŽNJE,PSOVANJE VJERE I VJERSKIH KNJIGA I SL GADOSTI ovo što pišem velikim slovima je zato što se derem
Hapsi bradate pogani. Dozivotnu im roknuti pa nek planira medju cetri zida.
Heisenberg@Onda će pun zatvor biti bradatih koljača četnika.OK,može!
o ovome se i u njemačkoj piše...
Nemoj samo da opet bude zbog nedostatka dokaza pusteni.Ako IMA i najmanja sumnja fataj gamad i trpaj na dozivotnu KO god da je,rijesavajte SE tih govana na vrijeme.
Ovi hapse oni pustaju i tako sve u krug...
A sve nece policija nista...