Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLOŠARI KLOŠARSKI NA ČELU SA KOSOVIM TAJNIM AGENTOM AJNADŽIĆEM,KAKO VAS NIJE STID? ŠTO NE NAPIŠETE DA TARIK BAHTO IMA UTICAJA TOLIKO DA BRATU SVOJE DJEVOJKE IZDAJE PROSTOR OD 113 KVADRATA PO SUPER POVOLJNIM USLOVIMA DOK BORCIMA NAPLAČUJE PROSTORE??? ☝️
@BOSNJACKlpreporod a sve to hladno podržavaju SBB klub na čelu sa blentavim memom,glupom prodavačicom trava i pokušajem od stomatologa
Krelac jedan, pa svi se prostori dodjeljuju putem javnog poziva i tom prilikom mogu svi konkurisati i ponuditi cijenu koju smatraju prikladnom. Putem javnog poziva prostor se dodjeljuje onome ko je ponudio najvisu cijenu, tako da tvoja konstatacija nema uporiste.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Inace je poznato da nas narod nema uopce kulture i cesto vidjam da oni najstariji pa do onih mladjih bacaju smece gdje stignu. Nadam se da ce ova akcija biti podrzana, te da nece biti jedina.
Sto vise treba ovakvih akcija i da ocuvamo nas grad, te pokazemo da imamo svijesti o ekologiji.
Ovo svakako treba biti podrzana akcija jer upravo to je slika toga kakav smo mi narod i pokazujemo nasu kulturu. Hajdemo zato pokazati da ipak imamo kulture i da volimo nasu zemlju.
Za cistiji grad, bravo!
Akcija ciscenja koja je svakako dobrodosla i nadati se da ce gradjani imati svijesti i sve ostalo cuvati, smece bacati na mjesto predvidjeno za to.
Dobra prica na kojoj vam cestitam
I treba srediti grad da bude kao nikad do sad.
Super ideja.Svi podrzati i ocistiti i urediti Stadion da nam ljepota bude
Ovakvim akcijama se treba odazvati u sto vecem broju.EYOF je jaka stvar
Dostojanstvenost cemo i ovaj put pokazati kada je najteze kao fenix se dizemo.Bravo
Svaka cast na ovakvim akcijama.Pokazimo da smo dostojanstveni gradani i pokazimo svijetu kakvi treba da budemo
Da je srece bio bi veliki odziv na ovu akciju, ali mi smo lijen narod na djelima, a vrijedni na kritikovanju.
Promovisanje nase domovine i njenih ljepota vazan je zadatak koji samo rijetki uspijevaju na dosljedan nacin izvrsiti.
Znacajan dogadjaj u nasem gradu koji mora biti podrzan od svih koji su u mogucnosti doprinijeti na bilo koji nacin kako bi se povjerenje opravdalo.
Veliki sportski dogadjaj koji se docekuje na najljepsi nacin.