Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci , zavrsio godinu dana obuke na Vracama i ministar .. cool, ispunio fra'er "bosnian dream" , sa što manje škole na što jaču funkciju.
@PreporodBosnjakaBPS haahhahaahaha
posteni mosnjak iz istocne bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Decko koji apsolutno nema veze ni sa cim, zet bivseg reis ul uleme mustafe cerica, covjek koji nije sposoban da vodi svoju kucu vodi MUP KS...dokle vise dragi moji gradjani...
baš sam se pitao ko mu je štela :-)))
@Kad ja kažem ja , da se ne osuneti ku.... bi bio ministar :D
Oj, mislim, decko je ok,bori se ambiciozan . Al strucni saradnik pa hop ministar! Pa majke mi ode ovo sve u pm. Bit ce opet rata.
Hahaha otkud znam pitaj kcerku jel mu feslija ili nije
U cemu je problem ...... glasali ste ..... eto vam Vedran i Sebija ..... sad kukajte po komentarima i forumima dok motate duhan i kupujete djelove za golfa 2 ...... ipak ste postigli da je u jedinstvu snaga bosnjaka ........ umalo da zaboravim, kad vam pukne zuc .... pravac dom zdravlja .... nemoj da nekoga vidim u KCUS ili u Opstoj bolnici ....... glupavi moja narode.
popušili smo ga ljudi, ovo je početak "uzgojenih" političara, od malih nogu predodređeni da vladaju.
počelo je davno ... s baketom .... a da smo ga popušili, to si u pravu ... i to crncu
U Kantonu Sarajevo i onako ovi ministri i nisu ministri, znamo mi svi što je pravi ministar i što je ministar u kulturnom svijetu, nego to su direktorčići čiji rad određuju stranke i sva njegova inicijativa svodi se da potpiše nabavku novih uniformi ili kupovine srebrenih pištolja za odlazak u mirovinu...Njegova aktivnost je da prisustvuje sjednicama Vlade i da tamo vazi kako je sigurnosna situacija u Sarajevu na visokoj razini i da u crnoj limuzini ide kući.
Mogu li gdje i ja biti ministar, osunetio sam se, izjasnit ću se kako mi kažu i zalagat ću se sa svim što mi kažu. Al nisam zet bivšeg reisa, hoće li mi to biti minus? A imam tri godine obuke na Bjelašnici
Eh bas tema za prosipanje, mislim skupljenje paznje i popularnosti Klixxxa Hajmo svi pljuj drzavu, politiku, nepravdu dok sjedimo godinama i pljujemo na klixu... ali nije point istina vec podrska izvitoperenoj retorici van ikakvog konteksta...
Samo ću kratko: jadni mi svi zajedno
hajde da vidimo i ovog na djelu
PRVO ZAPOSLENJE PA ODMAH MINISTAR..SAMO KOD NAS..
nije tačno ... vidiš gore da je radio ko zaštitar :-)))
Zaboravili su dodat da je od 2006 do 2016 godine bio neciji potrcko i da je obavljao sve samo ne posao koji je trebao da obavlja i kao nagrada sada je ministar e sada ce da zavrsi i fakultet..
Hajde sa srećom. da nam očisti ulice od ološa!
ne radi to sreća, već znanje i struka ... zato nam i jest sve ovako ... sa srećom poletio avione ... a u njemu pilot s "b" kategorijom
završio onu "višu školu" na vracama od šest mjeseci ... a iza nje ga iskustvoooo
hahahahahhahah pa ja sam zavrsio tu skolu preko stele sta da ti kazem drugo ;D Hhaah