{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vedad Ibišević posjetio vrtić u Potočarima

6.10.2015. u 14:24
915
19
Vedad Ibišević posjetio vrtić u Potočarima
915
Vedad Ibišević, bh. nogometni reprezentativac i nogometaš berlinske Herthe, posjetio je jučer dječiji vrtić Poletarac i igraonicu Drugarstvo Potočari - Srebrenica.
Krajem augusta "devetka Zmajeva“ donirala je neophodnu opremu (dječije stolove, igračke i ostale potrepštine) ovom vrtiću, a okupljanje reprezentacije je iskoristio da upozna djecu i druži se s njima.

Iznenadna posjeta napadača Herthe i bh. nacionalnog tima obradovala je mališane koji su ga dočekali sa osmijehom na licu. Također, čovjek koji je mnogo puta do sada obradovao naciju svojim pogocima, bio je izuzetno veseo.

"Presretan sam. Osmjeh na licima djece je nešto što nema cijenu. Djeci treba obezbjediti sve uslove koje imaju i djeca u razvijenim zemljama i pokazati da je sve moguće. Ne smijemo uskratiti djeci pravo na snove.“

Ibišević je posjetio objekat i uvjerio se da djeca imaju pažnju i dobre uslove, pa je dogovorio i rješenje problema sa grijanjem kako bi djeca i tokom zime mogla koristiti sve prostorije vrtića. Pored grijanja bolna tačka vrtića su i toaleti koje koriste mališani, tako da će Vedad finansirati i ovu sanaciju.

"Došao nam kum Vedo“ piše na Facebook stranici igraone Drugarstvo. Vedad je naglasio kako će i u budućnosti donirati neophodne stvari kako bi se rad vrtića još više poboljšao. Inače, Ibiševićeva misija je da pored nogometa donosi radost djeci i da doprinese izgradnji boljeg bh. društva. Uvijek traži mogućnosti da doprinese da djeca imaju što kvalitetnije uslove života i školovanja. Do sada je učestvovao u brojnim akcijama u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: