Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo danas su se skupili Ravnogorski cetnici u Visegradu kazu oni ce izmiriti ta dugovanja. Samo treba da nadju nacin da uzmu od naroda.
Sve ce to Mile i nacionalizam/fasizam pozlatiti nista ne brinite
koga briga sto se ljudima ne uplacuju doprinosi, koga briga sto se nema sta jesti, koga briga sto nema posla, koga briga sto smo zadnja rupa, koga briga sto su male plate i penzije, koga briga sto je zdravstvo krs, koga briga sto su rezije skupe, koga briga sto su cijene namirnica na nivou njemacke... koga briga? mi se hranimo referendumima, cetnicima, balijama i ustasama, mi smo siti kad vidimo bakira, covica i dodika slatko nasmijane u njihovim vilama, audijima A8, u restoranima...
Pokvaren narod! Nema šta drugo da bude. NIje ni glup, jer itekako za svoju guzicu zna svako da petlja i vara.
Кога бирга што се у калифату воли јести златинм кашикама!
Ne brinite ništa, kaže Duduk biće referendum i sve će se riješit ( al' u kurcu ) . . . !!! Nema tako velike gumice da sva ova sranja obriše,.. Podavi vas ovaj Duduk, sve jednog po jednog, yebo vas on ...
Podavili su oni sami sebe, isto kao što smo i mi sami sebe. Kakav crni Duduk, Dodik, Dodick. Ako misliš da će neko drugi ili treći da vodi drugačiju politiku grdno se varaš. Svim političarima a mogu ti reći i narodu je jasno da je ovo propalo društvo i sada se samo pljačka još šta se može popljačkati, još koji kredit od MMF-a, privatizacija još ovih 5-6 firmi i GAME OVER. Narod već odavno ubrzano uči strane jezike i hvata se noge.