Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina pacijenata je na vlasti u bejha..
Nevezano samo za ovo...Možete li pobrojati silne inicijative, letke, peticije, akcije..i silni novac utrošen u sve to..Ti dušebriznici iz svijeta koji kroz ovakve "organizacije" peru novac..vrlo jednostavno mogu finansirati političku elitu koja će po njihovom dušebrižničkom humanom odnosu prema ljudima stvoriti takav ambijent kakav žele..ovo su megalomanska preseravanja..kažem opet u raznim sferama naših "života"!!!
Ih, prava. Upoznat sam ja sa pravima. Sve procitao na stranici kcus-a, ali sta ja i kome da se pozalim. Vec ovako trpim dok mogu, kad prigusti onda cu im jebat mamu i to je to. To su ta prava, pisam se na njih.
Nije informisana vecina pacijenata jer ne zeli da se informise, bar većina, pa se onda iznenade nečim. Koga zanimaju njegova prava taj je i informisan dobro-
Hhahahaah Kakva prava pacijenata, sta je to... cuj da ti kazu koje terapije imaju i kako se lijece pa da ti sam izaberes koji tretman lijecenja bi uzeo... ma da. :P I naravno slozila bi se SuaveAcecino kako rece, koverta je jedino sto igra ulogu.