Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni radnici u kliničkom centru kad kobra nanaspavana i živčana danas dođe na posao, krv će im popiti. Uzeše joj grad koji joj je svekar ostavio u amanet. Ustvari ispade da je ona to samo mislila. Kada pomisle da je klonuo duhom, Sarajevo digne glavu.
ovaj SDPovac sa Travnickom diplomom izdominirao
Kakva je to ojebina kad bi samo znali...
Ne znam za druge ali znam da je ovaj Adnan Šteta jako sposoban čovjek koji dolazi iz realnog sektora. Jedno vrijeme sam radio za njega i dosta je sposoban. To je vrsta menadžera koji zarađuje novac, a ne troše ga iz budžeta. Zato mislim da će on to dobro odraditi ili će dati ostavku ako mu ne bude išlo.
Jadni mi kad će nam Adnan Šteta biti ministar bilo čega. Čovjek koji je uništio Konzum, pa onda dotukao Velpro, a usput i Velež. Kad je bio direktor Konzuma dobavljačima obećavao bolje mjesto na polici ako doniraju novac Veležu, jer je sjedio tamo u upravnom odboru. Neka nam je Bog dragi na pomoći.
Amela Sofic hahahhahah. Koja je to kretenusa.Sretno narode.
pa mi smo stvarno ovce,
Filipović je završio pravni fakultet u Travniku, a bavio se i aktivno sportom Tooo neka ima neko i sa ovog fakultrta
Ovi nastavljaju haman gdje su oni stali. Ministar saobraćaja dugogodišnji izvršni direktor Konzuma u BiH i bivši direktor Velpro BiH. Pored toliko inženjera saobraćaja, stručnjaka u toj oblasti, postavi se neko ko veze nema sa tim.
Amaterske stranke i ministri amateri, sasvim logično, skupljani po mahalama
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Anonimus do anonimusa
NIP predlozili izvrnsne kandidate...SDP uzasne..SBB cutologe i poslusnike.... Nasa stranka OK..
Nisu nepoznata imena samo zato sto ih vecina ne poznaje vec sto su im reference slabe...u samom SDP-u postoje osobe velikog intelektualnog kapaciteta,iskustva i autoriteta koji nisu raja sa mladjahnim vrhom stranke ...za strucnjake je bolje da budu svjedoci (ne)uspjeha buduce Vlade KS nego akteri istih...
Stvarno nema dovoljno obrazovanog i strucnog kadra pa je najbolja opcija penzionerka za ministricu obrazovanja. Cirkus!
Od poznatih nije bilo nista...mito i korupcija. Haj sad fol nepoznati....malo da se promjeni. Gore ne moze biti. Ko misli da moze bolje...svaka cast na optimizmu.
Ismir Jusko je izgleda toliki kapacitet da može obavljati posao ministra u svim resorima......uhvati se Ismire struke i budi zaštitar..............