Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako znaci klix je sad politicki medij, pocela je hajka na druge stranke pred lokalne izbore, samo mi nije ko vas je kupio...
U drzavi za majmuna
Ne prihvatam ovakvo nezadovoljstvo i nezahvalnost. Vuče mi na političku nepismenost i nekulturu.
i ne samo bugojanskih, nego i u mnogim drugim dijelovima fbih. a oni pred skupštinom lafo vojnici, sjede i ljenčare po čitav dana, zdrigli se od sala i stomačina i hoće ljudima da otmu i ono malo hljeba iz usta. sram ih i stid bilo, ljenčine jedne mlade i debele, ono policiju dovesti i rastjerati šmrkovima. stoka jedna neradnička!
Bugojno je palo