Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudno, isključena je voda sat ranije nego obično a u tekstu navodi da je kvar popravljen u 11 sati....
Istina ziva.
jos cudnije sto pise da je vodosndbijevanje inace kao redovno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ce vise ovu vodu rijesit, pa jebemu nije 13. vijek
U Sarajevu je. Ovdje tece hidzretska.
iznenadim se kad vidim da ima vode
Sinoć u ponoć nema vode, škripe cijevi ko da ih škrga ajkula. Zna se, ujutru vodokotlić začepljen, veš mašina izbacuje gvožđe, bojler pun kamenca, svaki dan moraš čistiti filtere na česmama i tako. To je redovna pojava u metropoli, zar ima neko da nije naviko na vječito ratno stanje u Sarajevu, vječite redukcije, vazda ista šuplja iz Kantona, obečanja, ako poskupi biće vode 24/7 , kako to onaj lobista Petrović birvaktile nalaga. Kvar ne kvar, u ponoć se voda isključuje u Centru.
VODOVOD ISTA FIRMA VRŠI BAŽDARENJE SATOVA ,TO NEMA NIGDJE U SVIJETU.DA NAROD ZNA KOJA JE MUĆKA SA VODOM SAM BI RAZVALIO FIRMU VODOVOD.ALI MORA SE PITI VODA ,SATOVI SE NAMJEŠTAJU KAD POTROŠITE 0,7 KUBNIH SAT SE OKREĆE KAO DA STE POTROŠILI 1 KUBIK.ŽIVA ISTINA-ŠUTI I TRPI.
Raja u Koloradu ima vodu sa marijanom a u Rajvosa nema nikako..
dobrodosli u 21 vijek ... puuu
Jedan dio stanovnika ne placa vodu i zato moze da je trosi nemilice. Drugi dio stanovnika placa i za prve. Kao i sve ostalo cak i taj trivijalan posao nas covjek nije u stanju radit kako treba.
Ko u Sarajevu placa vodu, je oprosti, teska budala. Ja sam je prestao placati upravo zbog ovih redukcija, a redukcije nisu pocele zbog neplacanja. Da odem i dam ViK - u novac nakon svega ovoga ne mogu, gadio bih se sam sebi.
@BlAcKKKK , mi placamo i mi cemo tako radit za svaku kap koju potrosimo. Nase je da platimo sto potrosimo i mi necemo postat siromasniji zbog tog , ali bi postali dio korumpiranog sistema koji smatra da ima pravo radit sto i vecina, a mi smatramo da nemamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
šta ste se toliko fokusirali na ovud? ima važnijih stvari.... politika.... Turska... čiji je veći
Uuuu kako ce se fukse podaprat
"top turistička destinacija"...nestalo vode na koševskom brdu u 23:10...došli ljudi is beča i ne mogu da se istuširaju,operu zube a ispod prozora laje čopor pasa...prije toga ih taxista uredno odero sa 30€ ...hoćemo u EU...,ahaaaa
...to je safari.
...to je safari.
Bosna puna vode a u Sarajvu uvijek redukcija,bemti vodovod.komunalno,gras i vladu kantona.....
Bosna puna vode a u Sarajvu uvijek redukcija,bemti vodovod.komunalno,gras i vladu kantona.....
Sta raditi sad u metropoli. posrati se ili cekati do jutra vodu? Molim clana SDA kome je to u nadleznosti za odgovor. Hvala unaprijed. P.S. Samo da napomenem da imam poprilicnu sracku jer sam popiJo puno mlijeka navecer jer nije bilo vode pa da ne kecem ruke (sad cu zato guzicu), tako da situacija je hitna.
nabijem ja na quratz ove iz vika.... sramota bi me bilo reći da sam vozač u viku a kamoli šta više.... kreteni obični vode nestalo u 23 nije oboren pritisak....
đ žžžžžžžžžžžžžžžžž mnj
I vode naravno nema. Ne znam o cemu pricate. Popisam vam se svima materi u usta.